BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Tavastgatan 29c

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 7.550.000 kr / Såld
  • 6904
  • 11181
Värdera din bostad

Beskrivning

En lägenhet som tar andan ur dig
Välkommen till Tavastgatan 29c, en magnifik bostad som förenar det bästa av två världar. Denna unika lägenhet är resultatet av att två underbara lägenheter har smält samman till en oas av elegans och komfort. Belägen på det charmiga Mariaberget på Södermalm, omgiven av sekelskiftesdetaljer som 2.9 m i takhöjd och stora fönsterpartier, är detta din chans att bo i ett riktigt drömhem. När huset byggdes på 1800-talet fanns det kakelugnar som uppvärmningssystem, i huset finns fortfarande kakelugnar som används så det kan finnas en möjlighet att installera det i denna bostad!

Sekelskiftesdetaljer och ljusflöden
Här möts du av högt i tak med fantastiska sekelskiftesdetaljer och stora fönster som släpper in ett överflöd av naturligt ljus. Med utsikt mot gården och söder ser du hur solen omfamnar ditt hem på ett alldeles magiskt sätt, mycket tack vare de låga husen över gården. Lägenheten erbjuder rikligt med utrymme med sitt stora kök, 2 sovrum med möjlighet till ett tredje, 2 toaletter, ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord.

Ett kök för mästerkocken
Köket är stilrent och välplanerat med skåp som sträcker sig hela vägen upp till taket. Här finns även en överraskning i form av den andra ytterdörren, smart gömd i ett praktisk skafferi eller förvaringsutrymme. Att laga middagar blir till en konst i detta inspirerande kök. Är ni ute på gården och har bjudning kan man enkelt skicka ut förfriskningar genom köksfönstret.

Intimt och privat
Lägenheten ligger en trappa upp från gatuplan, vilket ger dig en skön känsla av avskildhet och skydd från förbipasserande blickar. Mot gården, som är som hämtad ur en saga, har du fri tillgång till i samma nivå som bostaden. Fönstren i köket och det stora sovrummet ger dig en fantastisk vy ut mot denna gröna oas.

Gården som ditt privata smultronställe
Trädgårdsmöbler, parasoller, grillar och planteringar - gården är en komplett trädgård för din njutning. Här kan du samlas med vänner och familj i den generösa dubbla matgruppen eller bara koppla av med en bok fritt från buller och stök. Denna innergård är en riktig pärla i stadsdelen.

En bostad att trivas i
Golv i genomgående hög kvalitet, och smart planering ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma från första stund.
Denna lägenhet är en sällsynt pärla, ett hem där historiens charm möter modern elegans. Låt oss ta dig med på en rundtur och upplev detta fantastiska boende. Varmt välkommen till din nya drömbostad på Tavastgatan 29c, Mariaberget!