BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarbyterrassen 10

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • 7.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Designad av den prisbelönte Andreas Martin-Löf med influenser från Berlin, Milano och New York, bär denna bostad en industriell karaktär med imponerande fönsterpartier som en hyllning till platsens rika industriella och hamnhistoria. Inuti bostaden smyckas fönster, kök och snickerier i en elegant grå nyans som, tillsammans med det vackra plankgolvet, skapar en atmosfär av rå, men ändå subtil, elegans.

Som medlem i föreningen har ni privilegiet att njuta av fri tillgång till faciliteter som gym, spa, bio och föreningslokaler. Dessutom har ni tillgång till ett garage med hiss åtkomst och elbilsladdningsmöjligheter i samma byggnad. Detta boende erbjuder en central belägenhet med närhet till skolor, bekväma kommunikationer, mataffärer, restauranger och grönområden samtidigt som Södermalm nås till fots på bara 10 minuter.

Redan vid trapphuset känner man sig välkommen till ett välskött och organiserat hem. När du öppnar den massiva säkerhetsdörren möts du av en hall med plats för en hatthylla.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som ger möjlighet att skapa en personlig inredning med soffgrupp och bekväma fåtöljer. Det rikliga ljuset som flödar in i rummet från de stora fönsterpartierna, som sträcker sig från golv till tak, är enastående och ger även tillgång till en underbar terrass.

Under våren och sommaren blir sidoterrassen en förlängning av vardagsrummet och är perfekt för många aktiviteter.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd. Köket är skräddarsytt av Kvänum och har genomtänkta detaljer. Det fina snickeriet och de noggrant utvalda detaljerna kompletterar den övriga inredningen smakfullt. Köket är praktiskt placerat längs väggen och är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror, inklusive induktionshäll, inbyggnadsugn och köksfläkt. Matvarorna förvaras smidigt bakom integrerad kyl och frys, och disken hanteras av den inbyggda diskmaskinen, alla från det välrenommerade märket Siemens. En modern stänkskydd i natursten pryder väggen ovanför bänkskivan, där det även finns en naturlig plats för matbord. Dessutom har köket nyligen uppgraderats med en köksö för extra förvaring och mingel.

Det luftiga huvudrummet har en garderobsvägg, ett eget badrum med dusch och en rymlig walk-in-loset som rymmer det mesta. Huvudrummet har plats för dubbelsäng, de två mindre sovrummen har plats för enkelsäng eller våningssäng samt andra möbler.

De stora badrummet har en känsla av lyx med en elegant glasvägg som omger badkaret, en stilren kommod med överhängande handfat, spegel och integrerad förvaring i inbyggda skåp. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå gör tvätten till en enkel uppgift. Färgschemat är tidlöst och matchar köket, med klinkergolv som har behaglig golvvärme. I taket finns diskreta spotlights som ger en behaglig belysning i rummet.