BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 14

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • 4.950.000 kr / Såld
  • 1424
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLKOMNA ATT BOKA IN EN VISNING!

Välkomna till denna fantastiska 2,5-rumslägenhet på 71 välplanerade kvadratmeter är något utöver det vanliga. Fördelat i vardagsrum, matrum och sovrum. Går enkelt att göra till en trea med ett extra sovrum på nedre plan om så önskas. Belägen på en av Hammarby Sjöstads mest prestigefyllda adresser, erbjuder den inte bara en generös takhöjd på 3,9 meter, utan även en överflöd av exklusiva materialval som sätter standarden för elegans och komfort.

Ljus strömmar in i varje hörn tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Förutom de väldesignade och ljusa inomhusutrymmena har du också förmånen att njuta av en rymlig uteplats mot föreningens lugna och mysiga innergård i soligt västläg, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar.

Smakfull med mycket högt ställda krav på utförande och material. Bland annat ljusa plankgolv (vitoljat ek) med golvvärme i samtliga rum, kombinerat med grafitgråa detaljer, mässing och Carraramarmor. Bostaden som ligger i Packhuset har en karaktäristisk fasad som är klädd med aluminiumribbor är ritat av arkitektkontoret Dinell Johansson. Den är tveklöst en lägenhet på hög nivå, både bildligt och bokstavligt talat.

Påkostat Kvänumkök med delvis öppen planlösning centrerat i mitten av bostaden. Här finns induktionshäll, inbyggnadsugn med inbyggd micro och en köksfläkt. Matvarorna döljer du smidigt bakom en integrerad kyl och frys och disken löser den integrerade diskmaskinen. Alla vitvaror är från välkända Siemens. Ovanför bänkskivan sitter ett modernt stänkskydd i Carraramarmor.

Badrum med känsla av lyx, utrustat med dusch bakom en snygg glasvägg, stilren kommod med ovanliggande handfat, spegel samt förvaring genom inbyggda skåp. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Färgerna är tidlösa och går i samma linje som köket. Golvet pryds av klinkerplattor med underliggande värmeslingor. I taket sitter infällda spotlights som ger ett behagligt ljus.

Redan i trapphuset får man en bra känsla för huset, här råder ordning och reda. När du stiger innanför den massiva säkerhetsdörren.

Dessutom ingår ett praktiskt förråd för att organisera ditt liv på ett smidigt sätt. I föreningen finns det fyra barnvagnsrum, cykelparkering, garage med elplatser, miljörum, festlokal, biograf, välutrustat gym med ång- och torrbastu. Denna fina lägenhet är relativt nybyggd, från 2016, vilket garanterar att den är i absolut toppskick.

Föreningen äger marken, dvs friköpt tomt med totalt 63 bostadsrätter.