BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Rosenlundsgatan 18, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 5.115.000 kr / Såld
  • 5108
  • 2572
  • 4841
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik Totalrenoverad Bostadsrätt på Södermalm

Välkommen till Rosenlundsgatan 18, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet. Denna bostadsrätt är inte bara ett hem; det är ett konstnärlig mästerverk, noggrant renoverad och designad för att skapa en bostadsupplevelse i världsklass.

Elegans och Skick i Världsklass

Bostadsrätten har genomgått en totalrenovering och framstår nu som ett mästerverk i modern design. Det harmoniska spelet av grå toner och mässingdetaljer skapar en elegant och tidlös atmosfär. Golven har slipats och behandlats med hårdvaxolja, och varje yta och detalj är nymålade.

Förvaring i Fokus

En generös och inbjudande hall välkomnar dig med förvaringsmöjligheter utöver det vanliga. Sovrummet är stort och praktiskt med platsbyggda garderober och smarta inbyggda eluttag. Detta var tidigare köket innan den omfattande renoveringen 2007-2008, vilket gör att detta sovrum är en unik och välplanerad del av hemmet.

Naturligt Ljus och Balkongliv

Köket och vardagsrummet utgör en öppen yta som flödar över av naturligt ljus. Två generösa glasdörrar öppnar upp till en stor balkong med utsikt över den grönskande innergården. Här kan du njuta av solen hela dagen tack vare dess söderläge.

Stabil Förening och Ekonomisk Trygghet

Denna bostadsrättsförening är stabil med sina 43 lägenheter och två lokaler. Hyresgästerna inkluderar Angelos pizzeria och Krukan restaurang och bar. Föreningens ekonomi är stark, och lånebelåningen sjunker årligen tack vare en välskött amorteringsplan. Stambytet genomfördes 2007-2008, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för större renoveringsprojekt.

Din Drömbostad Väntar

Slutligen, välkomnar vi dig att uppleva denna pärla i verkligheten. Kom och känn den unika atmosfären, de exklusiva detaljerna och det oslagbara Södermalmsläget. Det här är ditt tillfälle att äga en bostadsrätt utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning - din drömbostad väntar!