BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 5C, pl 2

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Det här trevliga hemmet har mycket att erbjuda. Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller gäster. Ordentlig förvaring finns genomgående i hela bostaden, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Badrummet är både funktionellt och bekvämt med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, och gott om förvaringsmöjligheter. Här finns en dusch, kommod, skåp och toalett.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en härlig rymd och en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Köket är modernt och välutrustat med diskmaskin, kyl, frys, mikrovågsugn och induktionshäll med en effektiv fläkt.

Lägenheten har trevliga fönster i tre väderstreck som öppnar upp mot en lugn innergård, vilket ger en avkopplande och trivsam atmosfär. Dessutom kan du njuta av frisk luft och avkoppling på balkongen som nås från de sociala ytorna. Det är en perfekt plats för både planteringar och möblering. Detta hem är helt enkelt en bekväm och funktionell oas för dig och din familj.

Extra förvaring i förrådet i huset.