BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 23, 5tr

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • 7.700.000 kr / Såld
  • 2834
  • 1544
  • 2960
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten är en praktisk hörnlägenhet högt upp i byggnaden och är en välplanerad familjelägenhet. Den har en stilren design och en genomtänkt layout som balanserar de sociala och privata utrymmena. På den soliga och inglasade balkongen kan man njuta av både ute- och innemiljön året runt. De generösa fönstren i tre riktningar ger lägenheten mycket naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär, vilket gör det till en trivsam bostad året om.

Denna bostad är en del av Brf Sjöstaden 1, en välskött och populär förening med stabil ekonomi och låga avgifter. Den är centralt belägen i Sjöstaden med bekvämligheter som Coop och Pressbyrån i samma byggnad samt enkel tillgång till buss och tvärbana. Avgiften täcker även kabel-tv, bredband och el. Tomten är friköpt dvs föreningen äger marken.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.

Ett representativt vardagsrum med stora fönster som skapar en trevlig atmosfär perfekt för umgänge med familj och vänner.

Inglasad balkong som ger möjlighet att använda den året om och rymmer både matgrupp och planteringar.

Ett hemtrevligt och renoverat (2020) Vedum kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet, vilket skapar stora sociala ytor. Köket är välutrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn, och mikrovågsugn, samt en köksö och utgång till balkongen.

Fyra sovrum: Lägenheten har två stora och två mindre sovrum, vilket ger flexibilitet för olika behov. Två av sovrummen rymmer dubbelsängar och de andra två enkelsängar.

Helkaklade badrum med badkar, golvvärme, fönster, toalett, tvättställ, och tvättmaskin och torktumlare för klädvård.

En välkomnande hall med ekparkett och gott om förvaring i garderobsmodulen och praktisk Elfa-system. Finns även en rymlig walk- in - closet för plats för de mesta i anslutning till inre hall.

Till lägenheten hör ett praktiskt förråd i fastigheten.