BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 4, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 6.280.000 kr / Såld
  • 4940
  • 491
  • 4332
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med varsamt bevarad 60-tals charm och en stor härlig balkong i sydligt läge. Bra förening med välskötta hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken. 

Hall - möblerbar med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Det finns bra plats för ytterkläder via en platsbyggd hatthylla direkt innanför entrén, samt en garderob med överliggande skåp. Väggarna är målade i grå och blå nyans. På golvet ligger grå kvartsvinylplattor. Lite lägre in i lägenheten finns utrymme för en bra arbetsplats, om behovet av att jobba hemma finns.

Badrum - nyrenoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha och renoverade (2018) badrummet med badkar, handfat, högskåp, handdukstork och wc. Sandgrått klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Förberett för tvättmaskin. 

Kök – fokus på mat & umgänge
Till höger om hallen ligger det hemtrevligt köket. Det är här man möts av ljuset, rymden och grönskan utanför fönstret, som är så karaktäristiskt för denna lägenhet. I köket ligger fokus på funktion, mat och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, kolfilterfläkt samt spis med induktionshäll och varmluftsugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har de klassiska 60-tals luckorna bevarade. Ovanför den generösa rostfria diskbänken sitter vitkaklat stänkskydd med svart fog. På motsatt sida finns en virrvarr mönstrad arbetsbänk. Markis utanför köksfönstret från 2020. Omgivande väggar är vitmålade och det finns en fondvägg som är målad i en alldeles underbar turkos nyans.  På golvet ligger grå kvartsvinylplattor. Från köket finns utgång till den härlig balkongen med utsikt över grönskande gårdar. Sydligt läge med sommarsol större delen av dagen. 
 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkong och gården. Maximalt ljusinsläpp över vitmålade väggar och ekparkett i original. Här ryms soffgrupp, men även matsalsmöbler för den som önskar. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. I det ena är väggarna målade i en svagt rosa nyans och golvet pryds av en naturlig och slitstark sisalmatta. Det finns två garderober med tillhörande överskåp samt ett tvådelat linneskåp. Det andra sovrummet har vitmålade väggar med en ljudblå fondvägg samt tufft och slitstarkt träfibergolv. Tre garderober med tillhörande överskåp.

Övrigt
All el i lägenheten är omdragen 2018.
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.