BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge - Vega

Vardövägen 63

  • 2 rum och kök (Möjlig mini 3:a)
  • 57 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 4443
  • 1657
  • 2524
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och yteffektiv gavellägenhet med söderläge och rymlig balkong i naturnära Vega

Stora fönster, generös takhöjd och en södervänd balkong på 15 kvm ger denna bostadsrätt en hemtrevlig atmosfär. Balkongens storlek ger plats för utemöbler, solstolar och planteringar - perfekt för trevligt sällskap. Dessutom ligger den mot den lugna innergården och får generöst med sol.

Invändigt hittar du en social planlösning med ett exklusivt kök och vardagsrum i ett. Det är enkelt att nå balkongen från vardagsrummet, vilket gör det möjligt att njuta av måltider såväl inne som ute. Den luftiga känslan förstärks av den generösa takhöjden samt de stora fönsterpartierna. 

Lägenheten har ett sovrum, förråd och ett kontor/barnrum. Här finns en möjlighet att öppna upp rummet mot förrådet för att bredda rummet lite (se alternativ planritning) vid en sådan renovering skulle båda sovrummen bli tillräckligt stora för både säng och förvaring. Stora sovrummet har en välbehövd garderobsvägg. Badrummet är i toppskick med fina tillval och tvättmöjligheter.

Detta hem ligger i Vega, ett växande område där du når pendeltåget på bara några minuter. Här finns mataffärer, gym, restauranger samt flera bussar, förskolor och skolor. För shopping finns Port 73, Länna Köpcentrum eller Haninge Centrum inom räckhåll. Området erbjuder också flera grönområden perfekta för promenader eller motion samt badplatser som Rudasjön eller Drevviken närheten.

Handen är ett område som kombinerar bekvämt stadsliv med naturnära upplevelser.

- Yteffektiv planlösning
- Compact living
- Exklusiva tillval
- Högst upp
- Gavelläge
- 15 kvm balkong