BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Rorgängargatan 15A

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • 4.780.000 kr / Såld
  • 6897
  • 2048
  • 5170
Värdera din bostad

Beskrivning

Tre rum och kök, två balkonger och två väderstreck!

Industriell elegans förenas med bistrocharm i denna öppna planlösning, där köksön skapar en naturlig övergång till vardagsrummet.

Denna bostad erbjuder en praktisk och bekväm livsstil med sina två balkonger och två sovrum. Det första sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng & förvaring genom garderober, medan det andra sovrummet är perfekt för en enkelsäng, barnrum eller kanske som ett hemmakontor.

Badrummet är fullt utrustat med en tvättmaskin, torktumlare, wc, handfat och golvvärme, vilket gör det till en funktionell och bekväm plats för ditt dagliga behov. Dessutom finns det ett fönster som ger naturligt ljus och ventilation, samt en dusch och gott om förvaringsmöjligheter i skåp.

Hallens inbyggda garderober erbjuder utmärkt förvaringsutrymme för dina kläder och skor, vilket hjälper till att hålla bostaden organiserad och prydlig.

Köket är modernt med en praktisk köksö och alla nödvändiga maskiner, inklusive diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn och fläkt. Det finns gott om skåp och ytor för att lagra matvaror och laga mat, vilket gör det till en funktionell plats för matlagning och måltider. Snygg betongbänkskiva tillsammans med en specialdesignad svart metallhylla skapar en urban och modern atmosfär. En smakfull och exklusiv spisfläkt smälter sömlöst in i kökets eleganta stil. Vad som verkligen sätter köket i en klass för sig är att både spisfläkten och vattenledningen är integrerade i köksön, vilket ger ett mer modernt kök där både funktionalitet och design är i harmoni. Dessutom är köket fullt utrustat med en integrerad diskmaskin, induktionshäll, kombinerad kyl/frys, inbyggd ugn och inbyggd mikrovågsugn.

En extra bonus är de två balkongerna, varav en erbjuder en vacker vattenutsikt, vilket ger möjlighet att njuta av utomhuslivet och frisk luft direkt från ditt eget hem. Dessutom finns det en takterrass högst upp i huset, vilket ger en fantastisk plats att koppla av och njuta av utsikten med sol hela dagen och solnedgång.

Tillhör ett externt förråd till lägenheten.