BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskedefältet

Dorpatsvägen 6

  • 4 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 8876
  • 53
  • 11117
Värdera din bostad

Beskrivning

Det är som om ditt hjärta vet att det har hittat rätt, innan du inser det själv! Det här är en villa som sprakar av kvalitet och fantastiska detaljer. Vissa är uppenbara på en gång, medan andra är som dolda skatter som tar sin tid att upptäcka. Men oavsett vilka värden du söker, är de definitivt på plats här. Att nuvarande ägare har gjort en totalrenovering av huset gör en stor skillnad i vardagslunken och materialvalen visar rätt inställning direkt, här snackar vi matchy matchy! Men vad är det som gör ett familjeliv smidigt och bekymmersfritt? Jo, det är när du har allt inom räckhåll. Förskolor, skolor, lekplatser och underbara parkområden finns alla inom bekvämt avstånd från detta hus. Det är som om området har planerats för att göra ditt familjeliv så enkelt som möjligt… typ! Ja vad säger du, sämre kan man ju ha det!

Altanen utanför gör det riktigt mysigt, för så snart värmen gör entré kommer detta utrymme garanterat att förvandlas till en älskad extraplats, där du kan njuta till fullo. Visst låter det som en dröm?

Välkommen in! Häng av dig jackan, sparka av dig skorna och kom in. Glöm inte att stanna till och uppskatta alla de praktiska förvaringsmöjligheterna i hallen. Här finns flera stora garderober med skjutdörrar, vilket underlättar när du ska tämja barnens alla 40 par vantar och mössor. Toaletten är strategiskt placerad och enkel att nå för både besökare och de som bor i huset.

Kök och vardagsrum utgör två separata rum, men den rymliga öppningen mellan dem skapar en känsla av en sammanhängande, generös yta. Här är det perfekt för social samvaro eller bara att njuta av ljuset som flödar in. Det förtjusande köket från Ballingslöv är en sann praktfullhet. Varje detalj är noggrant utformad, vilket resulterar i ett kök som kommer att imponera på både dig och dina gäster. Här finns nämligen vitvaror från Siemens (ugn med ångfunktion & micro, och spis med inbyggd fläktkåpa). Lite fin i kanten med andra ord! Här finns gott om arbetsytor och smarta förvaringslösningar. Du har friheten att välja ett matbord i nästan vilken storlek du vill och samla dina nära och kära i stora sällskap.

På övervåningen finner du familjens privata frizon, där du kan lämna sängen precis så obäddad du vill ha den. Det första sovrummet är en lugn och avkopplande plats. Väggarna har fått en mjuk och inbjudande ton som absolut får ditt hjärta att smälta. Ett stort fönster fyller rummet med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över villaträdgårdarna.

Har ni en liten så finns barnrummet bara några rultande steg bort, vilket gör det enklare att gå upp och trösta på natten och kanske byta säng. Här finns också inbyggd förvaringslösningar som gömmer alla skatter och hemligheter. Vill man spela in en tik-tok video eller viska hemlisar är det bara att stänga dörren…

Det är inte självklart att ha ett badrum på övervåningen här på Enskedefältet, men det finns såklart här! Här kan du duscha i lugn och ro medan det är full aktivitet i det andra badrummet där nere. Det är så snyggt att du nästan vill sova här inne, men okej jag ska inte gå för långt nu :) Det är helt enkelt, råsnyggt.

En trappa ner finner vi ett generöst rum som fungerar fint som allrum eller sovrum. It’s up to you! Golvet pryds av ett snyggt klinkergolv, och precis som i resten av källaren finns golvvärme som sprider en behaglig värme under fötterna. Det här rummet erbjuder möjligheten att smyga in genom källardörren utan att störa resten av familjen.

Badrummet här nere kan vara ett av de finaste jag har sett. Har du total avkoppling högst upp på din lista så har du precis hamnat i husets finrum. Här kan man dra sig tillbaka från alla måsten. Hur fint kommer det bli att hänga här en fredagskväll efter en tuff vecka? Om det är din vecka att sköta tvätten kan du ju lägga in en tvätt i maskinen och sen gå in i bastun, så är den redo att tas om hand när du är färdig!

I garaget finns det plats för bland annat mopeder och cyklar. Därutöver får du plats med en hel del annan förvaring och verkstadsprylar som behövs för att hålla hela familjen i rörelse. Kanske vill du förvandla detta rum till en egen ateljé?

Trädgården på baksidan är platt och funktionell sett till barnfamiljens spring- och hoppbehov. Här kan barnen springa fritt mellan hus, grönska och lekplatser. En skyddad värld för både stora och små. I trädgården växer äpple, plommon och en äkta fläder, tänk va gott med ett glas hemmagjord fläderblomssaft! Jag vet att det kanske känns lite för bra för att vara sant, men kom på visning och se själv!