BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Augustendalsvägen 29

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • 6.900.000 kr / Såld
  • 4616
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad fyra med två badrum! I denna bostad får du ta del av exklusiva och noggrant utvalda material av hög kvalitet. Golvvärme är installerad genom hela lägenheten för att skapa en behaglig och varm atmosfär. Med tre väl tilltagna sovrum erbjuds gott om utrymme.

Det ena badrummet inkluderar tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar din vardag. Här finner du både ett badkar för avkoppling. Det andra badrummet har dusch, kommod och wc för snabbare morgonrutiner. För förvaring finns två klädkammare, en i anslutning till hallen och den andra i master bedroom.

Köket är centralt beläget och har en praktisk köksö som gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Maskinerna har uppgraderats bland annat kyl, frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin och en stilfull vinkyl är en fin detalj som adderar extra lyx till bostaden.

Den natursköna omgivningen ger dig en lugnande utsikt från dina fönster. Dessutom kommer en japansk trädgård snart att bli en del av området och kommer ligga precis intill fastigheten.

Till bostaden ingår det nyttjanderätt till förråd, cykelrum, vardagsrum samt ett stort garage i närheten.

I samarbete med Arkitema Architects, kända för sin danska touch och innovativa skapelser. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en känsla av lyx och komfort. Den ljusa träfasaden, smältande in i den omgivande naturen, förmedlar en känsla av inbäddad elegans. Stolta stålräcken ramar in de vackra balkongerna.

Trots den nära närheten till stadens pulserande liv är buller och stress som bortblåsta. Här finner du en sällsynt ro som få andra platser i vår stad kan erbjuda. Tänk dig att varje gång du kliver in genom dörren får du omfamnas av den avkopplande stillheten. Det är en rogivande upplevelse som väntar dig varje dag när du återvänder hem.

Det lilla torget i centrum är stadsdelens knutpunkt, med närhet till allt från bageri, busstorg och blomsterbutik till kemtvätt, frisör, bank och tandläkare.

Ett stenkast från torget ligger SATS, ett rymligt och fint gym, och Njuta SPA för den som vill koppla av en stund. För de små finns Lek & Bus, ett lekfullt lekland, och en promenad bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Här finns ett bra utbud av butiker, service och restauranger. Det finns även flera bra förskolor och skolor, t ex Pysslingen, Nacka Strands Gymnasium och Internationella Engelska Skolan.

Sammanlagt finns idag drygt 200 000 kvadratmeter kontor, bostäder, butiker, hotell, restauranger, konferens- och mässlokaler. Naturen, havet och skärgården finns nära, liksom Stockholms innerstad. Skönaste vägen till stan och tillbaka är Sjövägen men du kan även välja bland flera bussar som bland annat tar dig till Slussen eller city på mellan åtta till femton minuter. Tunnelbanan till Nacka beräknas vara färdig 2030.