BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 5A, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
  • 3925
  • 1267
  • 1192
Värdera din bostad

Beskrivning

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till en ljus och luftig lägenhet perfekt belägen högt upp i ett av de bästa hörnlägena i idylliska Hammarby sjöstad, ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Här finns det stort ljusinflöde tack vare fönster i två väderstreck.

Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning med alla möjligheter att skapa din personliga stil. Som pricken över i har du också en underbar terrass i sydväst som gjord för mysiga grillkvällar och sommarhäng.

Terrassen i sydvästläge med sol från tidig lunch/förmiddag fram till sen kväll, ger dig inte bara ytterligare matplatser, utan också plats för både soffor, solsängar, grill och plantering, allt i ett högt läge med himlen som tak.

Köket är öppet mot vardagsrummet och matplatsen. Köket är modernt och snyggt med vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, inbyggdnadsugn, och micro inspirerar till matlagning. Du har också gott om förvaring i många skåp och lådor. Här finns plats för matbord för många personer.

Stort och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang som önskas. Platsbyggda garderober med plats för det mesta.

Från hallen med stor garderob och infällda spotlights når du det fräscha badrummet med infällda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. I ena delen kan du koppla av med en dusch med glasväggar. I andra delen kan du sköta om tvätten med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även gott om förvaring.

Lägenheten har ett tillhörande förråd i husets souterängvåningsplan.

Brf Spinna, 79 bostadsrätter, garage i huset, flera cykelrum, barnsvagnsförråd, väl genomtänkta lösningar för käll- och avfallssortering. Dessutom friköpt tomt dvs föreningen äger marken.