BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Utsiktsgränd 1

  • 5 rum och kök
  • 93 kvm
  • 6.350.000 kr / Såld
  • 11649
  • 1510
  • 4250
Värdera din bostad

Beskrivning

Här i populära Vistaberg i Huddinge finns nu en möjlighet att förvärva ett unikt boende i skyddat läge med stor altan i sydväst. Huset ligger på en liten höjd som ger fin utsikt och som är omgiven av grönskade buskar och träd utan några grannar nära inpå. Här bor du i ett lugnt och mysigt område med skog och natur i runt knuten. Huddinge C finner du på bekvämt avstånd med utmärka kommunikationer.

När du kliver in genom dörren möts du av generösa sällskapsytor på entréplanet, vars öppna planlösning skapar en omedelbar känsla av rymd och välkomnande atmosfär. En fungerande öppen spis blir hjärtat i ditt nya hem och bjuder in till mysiga kvällar och avkopplande stunder. De stora fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset och ger en fantastisk utsikt över den gröna trädgården. På entréplanet

I anslutning till vardagsrummet finner du utgången till den stora altanen som har ett perfekt solläge under större delen av dagen. Här skapas en samhörighet mellan inomhus och utomhus som bjuder in till trevliga middagar och grillkvällar med plats för både loungegrupper, matbord, grill och barnens lek. En del av uteplatsen är under tak för svalka och skydd under soliga eller regniga dagar. Det här är verkligen en oas för harmoni och umgänge för hela familjen men även för alla vänner och bekanta, samtidigt.

Med tanke på dagens flexibla livsstil är möjligheten att skapa ett extra sovrum på entréplanet en riktig bonus. Här kan du anpassa ditt hem efter dina behov och önskemål. I källaren som är inredd och delvis i suteräng finns en till ingång och ytterligare tre rum att disponera utifrån behov.

Vidare finner du en välkomnande entré, ett kök med plats för mindre matbord. Ett väl tilltaget Master bedroom med flera infällda garderober. I hallen finns ett helkaklat badrum badrum och förvaringsutrymmen samt en trappa ned till den inredda källaren.

När man kommer ned till den inredda källaren möts man av en rymlig inbjudande hall. Under trappen har man tagit tillvara på ytan och skapat en garderob. Här finns två rum som disponeras som sovrum varav ett har egen ingång från carporten. Ett rum används som tv-rum men kan med fördel även disponeras som sovrum.  Det finns även ett tvättrum med torktumlare och tvättmaskin, här finner du även värmepumpen.  Vidare finner du förråd och badrum utrustat med duschkabin och wc.

Under altanen finns en parkeringsplats för bil och ett större förråd om ca 10 kvm.

För familjen med smått och stort är närheten till förskola och skola en avgörande fördel. Här kan dina barn växa upp i en trygg och trivsam omgivning med allt de behöver inom räckhåll.

Tomten är under sommarhalvåret en grön oas med frodig grönska, buskar och majestätiska träd som skapar en känsla av avskildhet och lugn.

Slutligen, detta hus är mer än bara fyra väggar och ett tak - det är en plats där vardagens stress får ge vika för lugn och ro. Med det idylliska läget, den grönskande trädgården och de öppna ytorna, blir detta hus inte bara ditt nya hem, utan också din fristad och glädjespridare.

Välkommen på visning.