BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Brevvägen 4

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • 1.900.000 kr / Såld
  • 2392
  • 923
  • 1919
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och välplanerad 1:a i på bästa adress i eftertraktade Enskede med flertalet fönsterpartier med härligt ljusinsläpp i fritt läge. Lägenheten har ett modernt kök, stambytt och helkaklat badrum, stort allrum som enkelt kan göras om till en mini 2:a. Svedmyras tunnelbanestation finner du på 5 min promenad. Föreningen äger marken och har kvar 3 hyresrätter som en stor dold tillgång.

Väl inne i lägenheten möts du nästan omgående av en luftig och inbjudande känsla med fina ytskikt. Välkomnande hall med avhängingsmöjligheter. Köket är modernt med bra förvaring och arbetsytor, utrustat med spishäll, micro, ugn och kylskåp och frys. Perfekt plats för matbord i anslutning till köket. I allrummet finns gott om plats för soffdel och tv. Sovdelen och två stora garderober finner du längst in i rummet. Här kan du enkelt dela av rummet för att skapa ett minde sovrum om så önskas. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar.

Ett optimalt planerat boende där man får plats med både kök, matplats, soffa, sovdel och förvaring. Bra läge i Enskede med busslinjer och med kort promenad till Svedmyras tunnelbanestation. Fina grönområden med både Majroskogen och Svedmyraskogen i området.

Välkommen på visning!

- Bästa adress i Enskede
- Härligt ljusinsläpp
- Bra planerad
- Helkaklat badrum
- Modernt kök
- Attraktivt område
- Bra kommunikationer med gångavstånd till Svedmyras tunnelbanestation
- Stabil förening som äger marken
- Fina naturområden, Majrosskogen och Svedmyraskogen i närheten.