BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Färgargårdstorget 74, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 6.750.000 kr / Såld
  • 4452
  • 1024
  • 2569
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet på Färgargårdstorget 74, där det både finns ett fint burspråk och en stor härlig balkong i soligt söderläge. Lägenheten imponerar direkt med sin genomtänkta layout där det är god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest härliga områden, med gångavstånd till b.la Stora Blecktornsparken och Nytorget. Föreningen är mycket välskött och huset omgärdas av en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. 

Hall
Välkomnade hall där det finns gott om användningsmöjligheter för ytterkläder i form av ett praktiskt Elfasystem. Vitmålade väggar med en gul fondvägg samt laminat på golvet. I anslutning till hallen finns en klädkammare som rymmer allt och lite till.

Kök
Till höger om hallen ligger det härliga köket som är hjärtat i denna lägenhet. Det fina burspråket släpper in rikligt med ljus över den rymlig matplats vilken inbjuder till trevliga middagar med vänner och familj. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin spisfläkt, spishäll samt ugn. Gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap och matvaror i köksskåpen som har vita luckor. Grön mosaik i lekfullt mönster ovanför arbetsbänkarna av trä. Väggarna är vitmålad och på golvet ligger laminat.

Vardagsrum
Till vänster om hallen ligger det rymliga vardagsrummet. Atmosfären är hemtrevlig och den karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. De gröna väggarna ramar in rummet på ett härligt sätt och ger en fin kontrast mot parkettgolvet. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong
Den stora balkongen som öppnar upp sig mot föreningens gemensamma gård är en fantastisk tillgång. I och med söderläget skiner solens strålar in över balkongen större delen av dagen. Här samsas balkongmöblerna med både blommor och örter, som kan skapa en färgstark och doftande oas.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som båda har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Båda rummen har laminatgolv, målade väggar i rofyllda nyanser samt garderober för förvaring. Sovrummen ligger väl separerade från varandra i varsin ände av lägenheten och där kök och vardagsrum är praktiskt belägen däremellan. 

Badrum
Badrummet är smakfullt kaklat och har klinkergolv. Här finns både ett badkar för avkopplande stunder och en duschmöjlighet för de snabbare morgonrutinerna. Handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare kompletterar badrummets bekvämligheter.

Läget på Färgargårdstorget 74 är svårslaget med närhet till både grönområden och stadspuls. Området erbjuder bra kommunikationer samt närhet till service och shopping. Du har alla bekvämligheter du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet i din trivsamma bostad.

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder generösa ytor, funktionell planlösning och en härlig atmosfär. Här kan du skapa ett bekvämt och trivsamt hem där vardag och avkoppling går hand i hand. Välkommen på visning!