BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö - Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 17B, 6+7 tr

  • 4 rum, kök samt takterrass
  • 109 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 8814
Värdera din bostad

Beskrivning

Letar du efter något utöver det vanliga? Denna lägenhet erbjuder en unik upplevelse med en rymlig takterrass som ger dig möjlighet att njuta av huskänslan mitt i Gustavsberg. Med en förtrollande panoramautsikt över omgivande skogar, takåsar och Farstavikens inlopp blir detta hem en fristad från vardagens stress. Tre rymliga sovrum och dubbla badrum.
Missa inte chansen att uppleva det bästa av både centrum och natur –välkommen på visning.

Ett särdrag av denna lägenhet är den unika takterrassen som nås via spiraltrappan på balkongen. Här erbjuds sol hela dagen samt milsvid utsikt över de nybyggda kvarteren och skogar i horisonten. Detta skapar perfekta förutsättningar för avkoppling eller sociala tillställningar under de varmare månaderna.


Köksfönstret tillhandahåller en fantastisk utsikt över Gustavsbergs hamn. Medan du förbereder måltider kan du njuta av solnedgången och den fina omgivningen, vilket gör matlagningen till ett nöje. Bostaden har fina parkettgolv som sträcker sig över alla rum och ger hemmet en varm och inbjudande atmosfär. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare.

Fastigheten ligger i historiska Fabrikshuset i Gustavsberg, Stockholms län - ett område känt för sin porslinstillverkning och mysiga hamn med bevarad arkitektur kombinerat med nyproduktion och vackra natur. I huset tillverkades tidigare Gustavsbergs sanitetsporslin.

Till Slussen tar bussen 25 minuter. Inom några minuter nås flera skolor, restauranger, buss, mataffär, shopping, frisörer, padelhall, bibliotek, minigolf och motionsspår. Således erbjuder detta boende både ett attraktivt läge och högkvalitativt boende.


Sammanfattningsvis erbjuder denna stora lägenhet en kombination av elegant design med praktiska funktioner för att skapa ett drömhem för alla typer av boendebehov. Den exceptionella terrassen och utsikten gör det till en veritabel pärla i hjärtat av Gustavsberg.