BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 22

  • 3.5 rum och kök
  • 65 kvm
  • 6.300.000 kr / Såld
  • 9764
  • 2206
  • 8821
Värdera din bostad

Beskrivning

Ovanligt omskött och smakfullt älskat. Så kan man beskriva Handelshuset på Handelsvägen 22. Det är ett hus med en historia som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal och är kulturminnesmärkt, med den äran. Det är inte bara en byggnad, det är en plats som andas karaktär och gemenskap, och det är inte konstigt att det är eftertraktat. Här umgås man ganska spontant om man vill, utan måsten, men med respekt för varandra. Det finns plats för alla. Det är tydligt att föreningen älskar sitt hus, troligtvis kommer även du det! 

När du kliver in genom dörren till denna underbara lägenhet slås du av en omedelbar känsla av omtanke och kärlek. Det är som att varje vrå har blivit varsamt bevarad för att behålla dess unika charm. Här är det de små detaljerna som verkligen gör skillnad, som de vackra plankgolven som stolt presenterar sig direkt när du stiger in. Hallen är klassiskt placerad med öppningar mot alla rum. Plankgolvet ligger fint och takhöjden levererar en luftig känsla, kan det bli bättre?

Köket är som en dröm för alla som älskar att laga mat. Utrymmet är otroligt och erbjuder gott om plats för kreativitet och samvaro. Du kan lätt föreställa dig hur du samlar dina nära och kära med ett vinglas på den mysiga fönsterbänken eller runt matbordet och njuter av långa middagar och ljuva samtal. Ljuset som strömmar in genom fönstret och solnedgången över Gamla Enskede kyrka ger en extra touch av magi till denna plats.

När du kliver in i vardagsrummet möts du av ett ljusflöde som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Fönstren erbjuder en oavbruten utsikt över en Margaretaparken och de grönskande träden blir en naturlig del av din inomhusmiljö. Det är som att naturen själv är närvarande i ditt eget hem, vilket ger en känsla av harmoni och lugn. 

Det första sovrummet är perfekt proportionerat och rymmer en bekväm dubbelsäng där du kan krypa upp och vila i lugn och ro. Du kan öppna fönstret och låta den friska luften och fågelkvitter komma in utan att störas.

Det andra sovrummet erbjuder gott om utrymme för lek och kreativitet, och genom fönstret kan du njuta av en vacker vy över trädgårdar och takåsar.

Det finns ett extra rum, som för närvarande används som barnsovrum, men det kan lätt anpassas efter dina behov såsom arbetsrum, gästrum eller lyxig walk-in closet. Oavsett hur du väljer att använda rummen har du en känsla av harmoni och ro genom de tidsenliga snickerier och plankgolven som löper genom hela lägenheten. Att vakna en lördagsmorgon mitt i detta vackra hem kommer alltid att vara en magisk upplevelse.

Badrummet är lagom stort och inrett med både badkar,  dusch och tvättmaskin. Och ja, du får plats med både tvätthög och skötbord, schampoflaskor och badankor - om du vill!

På husets baksida ligger en fantastiskt härlig trädgård med bärbuskar, sandlåda och gungor. Här finns det gott om mysiga utemöbler och sociala ytor. Duka upp kvällsmaten och låt grillen gå varm när den tiden kommer så får du kanske sällskap av grannarna. Kan vara den mest populära och pittoreska innergården i området!

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfär som råder syns inte minst på de många och populära lokala mötesplatserna Gamla Enskede bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker, som ger värme och färg åt området. Läget här är fantastisk med endast några minuters promenad från Sandsborgs tunnelbanestation.

Startklart för ett nytt steg i livet, om du är redo? Varmt välkommen på visning!