BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Filipstadsbacken 70, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
  • 3956
  • 1476
  • 1704
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du njuta varje dag av en vacker milsvid och lugnande vy? Då är detta något för dig!

Lägenheten har en otroligt vacker panoramautsikt över skogar och båda söderorts vackra sjöar Drevviken och Magelungen. Denna lägenhet är belägen högst upp i byggnaden, vilket ger den en milsvid utsikt och helt privat utan insyn här skiner solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Lägenheten är i toppskick och har genomgått flera renoveringar nyligen, vilket innebär att du kan flytta in direkt utan att behöva göra något.

Köket har renoverats med omsorg och har alla moderna bekvämligheter man kan önska sig. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge med vänner och familj. Det stilrena badrummet är också helkaklat och utrustat med tvättmaskin.

I lägenheten ligger nya fina parkettgolv som bidrar till en varm och välkomnande atmosfär. De stora öppna ytorna gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak samt ger möjlighet till flexibilitet i användningen av utrymmet. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till umgänge i hemmets hjärta.

Läget på denna lägenhet erbjuder en unik kombination av naturnära boende med närhet till stadens puls. Här kan du njuta av långa promenader i skogen eller vid sjön, samtidigt som du enkelt tar dig in till stadens centrum för shopping och nöjen. En bostad som passar perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar och uppskattar en lägenhet i toppskick med en oslagbar utsikt över naturen.

Från bostaden är det nära till transportmedel, 5 minuter till pendeln och 10 minuter till T-banan Farsta Strand. På gatorna runt fastigheten är det gratis 7-dygns parkering alla dagar i veckan. Föreningen har ett par garage men dessa är det lång kö till. Ett par garage finns också att köpa i området för dig som verkligen behöver garage.

- Högt upp med en vacker utsikt
- Låg belåningsgrad
- Toppskick
- Nära till pendel och t-bana