BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Pilgrimsvägen 70

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En mysig och välplanerad lägenhet där historisk charm och moderna bekvämligheter smälter samman, centralt belägen i det lugna Aspudden. Det här är inte bara ett hem – det är en varm mix av unika detaljer från förr och dagens praktiska lösningar. 

När du stiger in möts du av tidstypiska inslag så som djupa fönsternischer, högt i tak och en fin kakelugn. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren i fil och skapar en hemtrevlig atmosfär. 

Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för både större matbord och soffgrupp. Köket är välutrustat med spis, ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin för att göra vardagen smidig.

Avskild från vardagsrummet med ståtliga glasväggar finns en sovalkov, idag inredd med en 160cm bred säng. Denna rogivande plats har även gott om förvaringsutrymme i stora garderober och den charmiga kakelugn höjer mysfaktorn. Badrummet är både elegant och funktionellt, med dusch, wc, handfat med förvaring, spegelskåp, handdukstork och golvvärme. Hallen nås genom en säkerhetsdörr och erbjuder extra förvaringsmöjligheter i garderober.  

Bostaden är en del av den välskötta och stabila bostadsrättsföreningen Brf Vandraren 1, som äger marken. Med ett attraktivt läge i charmiga kvarter finns närhet till caféer, restauranger, butiker och tunnelbanan. Välkommen till ett hem där det bästa av både då och nu möts på ett avslappnat sätt.