BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sara Kajsa Hellstrand
Fastighetsmäklare

Sara Kajsa Hellstrand

Att få vara delaktig och hjälpa till i den största affären i många människors liv är vad som gör mitt jobb så roligt. Som mäklare är jag lyhörd, engagerad och noggrann. Jag prioriterar goda kundrelationer och det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen.

Jag sätter stor vikt i presentationen av bostaden och fokuserar på detaljer. Alla förberedelser ska vara genomtänkta och ingenting får lämnas åt slumpen. Jag drivs av höga slutpriser och jag är en tävlingsmänniska med stor kämparglöd. 

Målet är inte att förmedla flest bostäder utan att hålla bäst kvalitet rakt igenom hela bostadsaffären.

E-posta Sara Kajsa Ring 070-990 11 52
Facebook review
"Grattis BOSTHLM, som har fått Stockholms bästa mäklare, Rebecca Friis. Vi kontaktade Rebecca i våras på rekommendation från bekanta, och av alla mäklare som jag någonsin har haft kontakt med ( vilket är rätt så många pga försäljningar/köp/värderingar) så är Rebecca den absolut bästa. Så professionell, engagerad och driven. Dessutom med en service-mind som man sällan upplever i Sverige. Kan givetvis varmt rekommendera henne. Vi kommer nog aldrig att använda oss av någon annan mäklare : ) /Sara"
Vad tycker kunderna?
  • Sara Ljunggren
Slutpriser