BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sara Kajsa Hellstrand
Fastighetsmäklare

Sara Kajsa Hellstrand

Att få vara delaktig och hjälpa till i den största affären i många människors liv är vad som gör mitt jobb så roligt. Som mäklare är jag lyhörd, engagerad och noggrann. Jag prioriterar goda kundrelationer och det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen.

Jag sätter stor vikt i presentationen av bostaden och fokuserar på detaljer. Alla förberedelser ska vara genomtänkta och ingenting får lämnas åt slumpen. Jag drivs av höga slutpriser och jag är en tävlingsmänniska med stor kämparglöd. 

Målet är inte att förmedla flest bostäder utan att hålla bäst kvalitet rakt igenom hela bostadsaffären.

E-posta Sara Kajsa Ring 070-990 11 52
Facebook review
"Sara Kajsa Hellstrand sålde min lägenhet i Hägersten och jag är väldigt nöjd med henne. Processen gick snabbt och smidigt och jag kände att Sara Kajsa hade en bra dialog med mig genom hela processen. Då det var första gången jag skulle sälja bostad kände jag mig hela tiden trygg med att jag fick rätt information från henne. Bosthlms egna homestylist och fotograf gjorde även de ett fantastiskt jobb. Slutpriset överträffade det jag hade vågat hoppas på. Kan absolut rekommendera henne!"
Facebook review
"Tack Sara Kajsa Hellstrand ���"
Facebook review
"Om jag ska vara helt ärlig så gillar jag instinktivt inte vare sig mäklare eller försäljare. De är alltför ofta benägna att säga sådant man vill höra tills dess att man skrivit på något. Jag bestämde mig därför tidigt för att i min boendefråga inte skulle ske på förhastade villkor och jag satte upp som krav att den skulle genomföras av någon som jag faktiskt kunde luta mig mot. Efter att ha träffat drygt tio rekommenderade mäklare från olika mäklarfirmor så var det ändå Sara Kajsa Hellstrand på BOSTHLM som vi fastnade för. Sara Kajsa har ett lugnt och pragmatiskt förhållningssätt som tillsammans med hennes insikter av bostadsmarknaden redan från start genererade en bra och öppen dialog emellan oss. Genom att på ett strukturerat sätt lyfta olika realistiska scenarion och alternativa strategier att nå dessa scenarion, inom ramen för den utsatta tid och de resurser som vi tänkt att lägga ner på vår boendefråga, så förekom en tydlighet i hur vårt fortsatta samarbete skulle se ut. Det gav oss den trygghet och skapade det viktiga förtroende som man vill känna som klienter. Sara Kajsa var verkligen engagerad och höll hela tiden den goda dialog som samarbetet hade börjat med. Med facit i hand så kunde vi nog inte ha haft en bättre mäklare. Om man ska rekommendera någon för konsultation eller starta ett samarbete med rörande bostadsfrågor, så är det Sara Kajsa Hellstrand."
Facebook review
"Jag anlitade Sara Kajsa Hellstrand på BoSthlm vid försäljning av min lägenhet i Fredhäll och har varit nöjd från första mötet! Proffesionell, lyhörd, tillgänglig och engagerad. Trots en tuff marknad blev lägenheten såld till ett bra pris tack vare Sara Kajsa, jag rekommenderar henne starkt!"
Vad tycker kunderna?
  • Linn Kimreus
  • Ellen Asp
  • Emilio Espinosa
  • Amanda Melin
Objekt till salu
Slutpriser