BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Renstiernas gata 45

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 5.350.000 kr / Såld
  • 1717
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna sekelskifteslägenhet med renoveringsbehov. Bostaden har en genomgående planlösning med generös takhöjd och egen utgång till föreningens gemensamma gård. Bra ljusinsläpp tack vara dubbla fönster med djupa fönsternischer i både vardags- och sovrum. Läget på Södermalm är perfekt - mitt emellan krogtäta Nytorget och grönskande Vitabergsparken.

Hall
Hallen är välkomnande och tack vara det centrala läget i bostaden öppnar den upp sig på ett fint sätt mot övriga rum. Direkt innanför säkerhetsdörren ligger klinker som sedan övergår till trägolv. Här finns utrymme för både ytterkläder och skor. Det finns även en garderob för förvaring.

Vardagsrum
När man stiger in i vardagsrummet händer det något i kroppen. En väldigt bra känsla infinner sig. Genom rummets två fönstret letar sig ljuset in över parkettgolvet och de vitmålade väggarna. Här ryms både soffgrupp och övrigt möblemang efter tycke. och smak.

Kök
Till höger om hallen ligger köket. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger klinker. Utrustningen består av spis med häll och tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Ovanför arbetsbänken av trä sitter ljust klinker. Gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Matplatsen är trevligt placerad vid fönstret.

Sovrum
Med ett lugnt läge mot föreningens gård ligger det rofyllda sovrummet. Vackert trägolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring tack vare en garderobssektion läng ena väggen. Via altandörrarna från sovrummet tar du dig lätt ut till den gemensamma innergården. 

Badrum
I anslutning till hallen ligger badrummet som har fönster, badkar,  handfat och wc.

Övrigt
I månadsavgiften ingår bredband från Ownit. Dock saknas nätverksuttag i denna lägenhet, men det går att ordna för en mindre kostnad. Mer info går att få från ansvarig mäklare.