BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Katarina, Stockholm, Södermalm

Assessorsgatan 6

  • 3.5 rum och kök
  • 95 kvm
  • 8.450.000 kr / Såld
  • 2050
  • 690
  • 6717
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga fyra i hjärtat av Södermalm! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en lägenhet med en fantastisk atmosfär.

Lägenheten har en välkomnande känsla och imponerar med sin smarta planlösning. Här finner du en bastu, perfekt för avkoppling och egentid. Dessutom har lägenheten inte bara ett, utan två badrum, varav ett är utrustat med badkar. Detta ger dig en extra dimension av lyx och bekvämlighet i din vardag. Förberett för tvättmaskin. Tvättstuga finns i huset på samma våningsplan.

Lägenheten har tre rymliga sovrum och ett litet tv-rum, vilket ger dig flexibilitet och utrymme för hela familjen eller möjligheten att skapa en arbetsyta eller lekrum. Det stora centrala rummet rymmer ett välutrustat kök och en rymlig matplats, vilket gör det till den perfekta samlingsplatsen för både vardagliga middagar och trevliga sammankomster med vänner och familj. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och gasspis.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos denna lägenhet är den vackra och inbjudande innergården som smälter samman med den omgivande parken. Det är som att ha en privat förlängning av parken, där du kan njuta av en lugn och avkopplande atmosfär. Gården är utrustad med bekväma utemöbler och en grill, perfekt för att njuta av solen och sommaren i en privat oas.

För de som uppskattar vackra vyer och solnedgångar erbjuder lägenheten flera gemensamma balkonger i anslutning till trapphuset. Här kan du koppla av och njuta av kvällssolen samtidigt som du tar in den fantastiska utsikten över Blekingetäppan och den charmiga 30-talsbebyggelsen som omger området.

Som en extra fördel har lägenheten även nyttjanderätt till två stora vindsförråd och fyra stycken klädkammare inne i bostaden. Detta ger dig gott om utrymme att förvara dina ägodelar och hålla ordning och reda i ditt hem. Du behöver inte oroa dig för trångt utrymme, utan kan enkelt organisera och förvara dina saker på ett bekvämt sätt.

Läget är oslagbart med endast en minuts promenad till närlivsaffären, vilket gör vardagsinköpen till en enkel och smidig uppgift. Dessutom är det bara fem minuter till Ringens centrum, Skanstulls tunnelbana och Södra Station, vilket ger dig fantastiska kommunikationsmöjligheter och gör det lätt att ta sig runt i staden.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en unik kombination av en vacker innergård som en privat förlängning av parken, gemensamma balkonger med fantastisk utsikt och ett stort vindsförråd. Det är en dröm för den som värdesätter både natursköna omgivningar och praktisk förvaring. Missa inte möjligheten att bli ägare till denna fantastiska lägenhet och upplev det bästa av båda världar!