BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Bildhuggarvägen 27

  • 5 rum och kök
  • 113 kvm
  • 8.050.000 kr / Såld
  • 3043
  • 823
  • 4753
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik lägenhet med generösa ytor och många möjligheter i Johanneshov!

Den här rymliga lägenhet är något alldeles extra för området. Med sin imponerande storlek och generösa takhöjd erbjuder den ett bekvämt boende med utrymme att leva och växa i. Här finns möjligheter att skapa flera rum beroende på behov. Det finns en uthyrningsdel med egen ingång och en stor källarlokal som tillhör lägenheten. Belägen i en fridfull miljö med två balkonger som öppnar upp mot grönska av träd och buskar, bjuder denna bostad på en avkopplande och naturskön atmosfär.

Den välkomnande interiören präglas av ett genomgående ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier. I hjärtat av lägenheten finns ett fullt utrustat sällskapskök och med hela fem rum och kök finns gott om utrymme för familj och vänner att samlas och trivas. Modernt och helkaklat badrum med badkar. En stor klädkammare som kan nyttjas som sovrum eller kontor. Det finns två ingångar en via trapphuset och direkt från gatan.

Det unika med denna lägenhet är dess möjlighet att erbjuda en separat uthyrningsdel med egen ingång och badrum samt pentry. Den mindre lägenhet utgör en perfekt lösning för den som söker extra flexibilitet och möjlighet till avskildhet. Den kan också fungera som en utmärkt investeringsmöjlighet och generera en bra intäkt för hushållet.

Vidare finns det en stor lokal i källaren, tidigare byggts som skyddsrum, med en yta om ca 55 kvm som tillhör lägenheten. Denna lokal har otroligt stor potential och kan kanske användas som kontorslokal eller integreras med lägenheten för att skapa ännu mer boendeyta. Endast fantasin sätter gränserna för dess möjligheter!

Lägenheten har ett strategiskt läge med på lugn och enkelriktad gata med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Med goda kommunikationsmöjligheter och nära till både shopping, natur, vatten och skola är detta ett perfekt hem för den som söker det bästa av två världar.

Föreningen har god ekonomi, genomgick ett stambyte 2005 och äger marken. Det finns även en hyresrätt kvar som är en dold tillgång. I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen såsom snickarrum, däckförvaring, tvättstuga, cykelförråd och en mysig uteplats med sittgrupper och grillmöjligheter bland grönska.

Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning av detta fantastiska boende i Johanneshov!

- Uthyrningsdel med egen ingång, badrum och pentry
- Egen lokal i källaren ca 55kvm
- Stor lägenhet med möjlighet att skapa flera rum efter behov
- Två balkonger
- Skyddat läge mot grönska
- Modernt sällskapskök
- Helkaklade badrum
- Stabil förening med god ekonomi och äger marken
- Föreningen har en härlig uteplats med grill- och sitt möjlighet
- Stambytt 2005
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och tvärbana runt hörnet.