BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liseberg/Örby Slott/Älvsjö

Annebodavägen 68, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 82 kvm
  • 2.795.000 kr / Såld
  • 2464
  • 1377
  • 5220
Värdera din bostad

Beskrivning

** Högst upp i huset – Balkong i bästa solläge – Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck – Utsikt **
Välkommen till denna optimalt planerade gavellägenhet belägen högst upp i huset med en solig balkong och milsvid utsikt. Lägenheten har kvar sin funkiskaraktär med klassiskt inbyggda garderober med överskåp, holländsk lagda parkettgolv och bevarad skjutdörr med glaspartier. Rogivande boende utan grannar över sig och med fin och lummig parkmiljö runt huset. Bostaden har verkligen en funktionell och synnerligen trevlig layout med mycket god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i tre väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående ljusa och behagliga färg- och materialval. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Representativt
Rymligt vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, accessen till balkongen och det vackra golvet. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med gott om plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. En fin detalj i rummet är skjutdörren med glaspartier som finns mot köket, vilket binder ihop rummen på ett trevligt sätt.

Balkong i bästa solläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man en egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Balkongen som även är utrustad med markis ligger i soligt sydvästläge med ett fritt läge och tjusig utsikt. Här finns plats för såväl utemöbler som grill. Balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Hemtrevligt kök – Matplats vid fönster
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en god kontakt mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I köket finns plats för ett rejält matbord och från matplatsen har man fin vy mot den tjusig gård. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn, spisfläkt samt inbyggd mikrovågsugn. Klinker och spotlightsbelysning ovan bänkytor.

Tre mycket bra sovrum
I hemmet finns tre väl tilltagna sovrum som alla rymmer såväl dubbelsäng, skrivbord som övrigt passande möblemang. I två av sovrummen finns inbyggda funkisgarderober med överskåp och i det tredje finns bra med plats för att ställa in eller bygga egen förvaring. Inget av sovrummen ligger vägg i vägg med det andra så här stör man inte varandra.

Badrum och gästtoalett för problemfria mornar – Förberett för tvättmaskin 
Bra badrum med fönster som ger fint ljusinsläpp, helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, handdukstork, tvättställ samt badrumsskåp. I badrummet är det även förberett för tvättmaskin med el, vatten och spilltratt.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns en gästtoalett med wc, handfat och badrumsskåp. Väggarna är helkaklade väggar och golvet belagt med klinkers.

Klädkammare
I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare.

Välkomnande hall
Välkomnande hall med snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns det gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör två förråd, ett källarförråd och ett matförråd.