BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Flädervägen 6A

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.420.000 kr / Såld
  • 4195
  • 350
  • 867
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu kommer tillfället du har gått och väntat på, och jag är mycket stolt att kunna presentera denna unika vindslägenhet på 35 kvm golvyta (32+3) med mycket charm i hus anno 1944. Här vaknar du upp till fågelkvitter och öppnar upp det stora fönstret för att avnjuta engod kopp kaffe mitt i Enskededalens idyll. Med ett insynsskyddat läge där charmfaktorn är total blir det inte så mycket bättre än så här. Föreningen disponerar en grönskande trädgård på baksidan med utemöbler och grill. 

Hall 
Den yteffektiva hallen är välkomnande och öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. Direkt innanför ytterdörren finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla med krokar. Trägolvet löper vidare in i lägenheten och omgivande väggar är vitmålade. I anslutning till hallen ligger badrummet. 

Vardagsrum och kök – i öppen planlösning
Vidare kommer man in i vardagsrum och kök som har en öppen planlösning. Här får jag känslan av att man vill umgås och hänga med nära och kära. Någon framför spisen och någon vid barbänken som matlagningssällskap. Utrustningen i köket består av gasspis/gasugn, kolfilterfläkt och kyl/frys.I vardagsrummet finns det gott om plats för både säng, soffa och matbord. Via fönstret i vardagsrummet flödar ljuset in över de vitmålade väggarna och trägolvet. Förvaring finns via en kattvind/klädkammare.

Badrum
Stambytt badrum med vitkalkade väggar och grått klinkergolv. Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork och wc. 

Vindsförråd
Två bra vindsförråd som ligger precis utanför dörren.

Bostadens nettoskuld: 262.846kr (enl. årsredovisningen 2022).

Info angående boarea och ej mätbar yta
Enligt föreningens lägenhetsregister är bostaden 31 kvm.
Tidigare äger lät mäta upp bostaden med auktoriserade mätfirman Areakorrekt och då blev resultatet 32 kvm boarea+3 kvm ej mätbar yta (mätbeviset finns).