BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 1, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 4091
  • 371
  • 2841
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna fantastiska hörnlägenhet på Fredriksdalsgatan är verkligen ett måste-see! Läget är oslagbart med både Södermalms pulserande stadsliv och den lugna hamnmiljön runt hörnet. Denna ljusa och öppna lägenhet på ca 69 kvm är välplanerad och har gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör att du kan njuta av livet utan oro för rörigt hem.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en härlig och rymlig atmosfär. Du kan laga mat samtidigt som du interagerar med dina gäster och familjemedlemmar. Ljuset strömmar in från två väderstreck och skapar en luftig och välkomnande känsla i hela lägenheten. Vardagsrummet är stort nog för att rymma en soffgrupp, en läshörna och en TV, medan den stora balkongen om ca 10 kvm ger dig möjlighet att njuta av fantastiska grillkvällar.

Det moderna köket från Marbodal är välutrustat med högkvalitativ rostfri maskinell utrustning från Siemens och Franke. Vitmålade väggar och plankgolv ger en snygg och stilren finish till lägenheten.

Det är välutrustat med allt du behöver för att göra din dagliga rutin till en enkel och bekväm upplevelse. Här finns en tvättmaskin och torktumlare från Siemens, som gör det lätt för dig att ta hand om tvätten i ditt eget hem. Arbetsbänken ovanpå tvättmaskinen ger en praktisk plats för att vika tvätt, vilket sparar dig tid och gör din dagliga rutin smidigare.

Förvaring är inget problem här, med smarta lösningar som de vägghängda förvaringsskåpen och den praktiska kommoden med två lådor och ett spegelskåp som går att öppna. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att ha en rörig yta, eftersom allt har en särskild plats. Handdukstorken gör att du alltid har varma och torra handdukar till hands, medan den infällbara duschväggen med glasväggar ger en modern och lyxig touch till badrummet.

Två sovrum som är både funktionella och inbjudande. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Fönstret vetter mot en lugn innergård, vilket ger en avkopplande och rofylld atmosfär.

Takhöjd om 2,60 cm vilket är högre än standard.

Hallens klinkers i mörkgrå ton ger en stilren och modern touch, samtidigt som det är praktiskt och lättskött. Garderoben i hallen ger ytterligare förvaringsmöjligheter, så att du kan hålla dina saker organiserade och lättillgängliga.

Ingår nyttjanderätt till ett externt förråd i huset.

Detta är verkligen en drömlägenhet för den som vill ha både stadspuls och lugn hamnmiljö, och som uppskattar högkvalitativt boende med moderna finesser. Missa inte chansen att boka en visning idag och upptäck själv hur fantastiskt det är att bo här!