BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Sjöfartsgatan 1, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • 5.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna fantastiska tvåa med balkong mot Hammarby sjö är det perfekta hemmet för dig som söker ett fridfullt och vackert boende. Lägenheten är i fint skick och har en fin planlösning.

Balkongen mot sjön är ett perfekt ställe att koppla av och njuta av den vackra utsikten, medan du njuter av din morgonkaffe eller en avkopplande middag. Vattenkontakt från samtliga rum.

Interiören i lägenheten har en öppen planlösning med stora fönster som ger mycket naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro, fläkt, spis och det finns gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. I anslutning till hallen finns det en stor klädkammare med plats för det mesta. Tillhör även nyttjanderätten till ett externt förråd i huset.

Badrummet är i gott skick och i anslutning till hallen, här finner ni fönster, wc, dusch med glasvägg, handfat, spegel, tvättmaskin, skåp och golvvärme.

Läget är en annan stor fördel med denna lägenhet. Hammarby sjöstad är ett populärt område med en mängd olika restauranger, butiker och kaféer i närheten. Du har också utmärkt tillgång till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Tveka inte att boka en visning av denna fantastiska lägenhet, perfekt för dig som söker ett hem med en spektakulär utsikt över Hammarby sjö.