BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Båtbyggargatan 5, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 2617
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till din nya drömbostad med en ett fantastisk läge! Denna välplanerade lägenhet är perfekt för dig som söker en trivsam och lugn oas att kalla hem. Med tilltagen takhöjd och härligt ljusinsläpp ger lägenheten ett luftigt och inbjudande intryck. Klädkammare och förråd med plats för det mesta.

Du kommer att uppskatta bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin, samt gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning på dina saker. Det fullutrustade köket gör det enkelt att laga goda måltider och bjuda in vänner och familj.

Den inglasade balkongen är det perfekta stället att koppla av på och njuta av den lummiga utsikten mot föreningens innergård. Med sol från sen eftermiddag till kväll. Dessutom finns det takterrasser i föreningen där du kan njuta av panoramautsikt över området.

Lägenheten är inflyttningsklar och föreningen är stabil, vilket ger dig lugn och trygghet. Belägen i ett trivsamt och lugnt område har du allt du behöver på nära håll.

Kök med mikro, diskmaskin, ugn, kyl, frys, fläkt och spis. Badrum med handdukstork, tvättmaskin, dusch, handfat, spegel och skåp.

Obs, se bifogad alternativ planlösning.

Välkommen till Hammarby Sjöstad - Stockholms mest moderna och miljövänliga stadsdel. Beläget längs vattnet och omgivet av grönska, är detta område perfekt för dig som vill förena stadspuls med natursköna omgivningar.

Här finner du allt du kan önska dig av ett liv i staden. Njut av att bo i närheten av trendiga caféer, restauranger och butiker, medan du samtidigt har möjlighet att ta en avkopplande promenad längs den vackra vattnet. Hammarby Sjöstad har utformats med hållbarhet i åtanke och är känd för sin moderna infrastruktur, cykelvägar och utbyggda kollektivtrafiksystem, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Men det är inte bara stadslivet som gör Hammarby Sjöstad så attraktivt. Här finns även många grönområden och parker, perfekta för en löprunda eller en picknick i solen. Området har en unik karaktär som kombinerar storstadskänslan med lugnet i naturen.

Kort sagt, Hammarby Sjöstad är den ultimata platsen för dig som vill ha det bästa av två världar - ett modernt och miljövänligt stadsliv med närhet till vatten och grönska. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska område - ta reda på mer idag och upptäck allt som Hammarby Sjöstad har att erbjuda!