BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Sickla kanalgata 15, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5350
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt i tak sluttande från 2,5 m till 3,5 m, terrass och öppen spis, är detta inte bara en plats att bo - det är en plats att känna sig hemma på. På lördagsmorgonen kan du njuta av en kopp kaffe och tidning på balkongen med strålande sol. Men på vintern, tänd elden i öppna spisen och njut av en varm och mysig atmosfär i ditt nya hem. Denna sociala bostad är perfekt för både avslappning och underhållning, med gott om plats för samtal och häng med vänner och familj. Så, välkommen till ditt nya hem där du kan uppleva lyx och en genuin känsla av hemma!

Men det är inte bara morgonkaffet som gör detta till en speciell plats att bo på. Sickla Kanalgata 15 ligger nämligen precis vid vattnet, med skärgården och stadslivet runt hörnet. Efter en kort promenad till färjan kan du ta dig ut till skärgården och utforska dess många öar och vackra natur. Eller så kan du promenera längs Hammarby Sjö och vidare till Södermalm, där du hittar massor av spännande butiker, restauranger och barer.

Här har du allt du behöver på nära håll. Här finns det många trevliga restauranger och barer, charkuterier, lokala bagerier och till och med ett systembolag. Så du kan enkelt handla allt du behöver för en härlig picknick vid Hammarbybacken, där du kan åka skidor eller bara njuta av solen.

Välkommen till din nya drömlägenhet med fantastiska sällskapsytor och en terrassliknande balkong som erbjuder en otrolig upplevelse av utomhuslivet. Här kan du njuta av det perfekta solläget från morgon till sen lunch, med gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Det här är den perfekta sällskapsytan för att bjuda in vänner och familj till vimmel och middagsbjudningar som kan avnjutas på härliga dagar.

Representativ lägenhet med en generös och välplanerad planlösning. Här finner du ett öppet vardagsrum med stora fönsterpartier, vilket ger ett ljust och härligt intryck. Du har också tillgång till ett praktiskt kök i anslutning till matplatsen. Inredningen i köket består av kyl, frys, ugn, mikro, diskmaskin, fläkt och spishäll.

Denna lägenhet har också två ordentliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang som du kan tänkas behöva. Badrummet är komplett med dusch, golvvärme, handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare, och det finns också ett fönster som ger naturligt ljus och god ventilation. Perfekt hall med plats för förvaring.

Ingår nyttjanderätt till förråd om ca 8 kvm.

Möjlig fyra rum och kök.

Bastu, gästlägenhet och garage finns finns i föreningen.

Brf äger marken, friköpt tomt.