BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Blommensbergsvägen 132

  • 4 rum och kök
  • 97 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och hemtrevlig gavel-4:a med fönster i tre väderstreck och stor balkong i insynsskyddat och soligt läge.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trevlig social yta för familjemiddagar. Köket har gott om arbetsytor och den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som på sommarhalvåret bjuder på eftermiddags-/kvällssol.
Det finns två mindre sovrum och ett större sovrum. I anslutning till det större sovrummet finns en rymlig klädkammare. Det finns även två badrum. Det ena är utrustat med bl.a. badkar, förvaring, tvättmaskin och torktumlare och det andra badrummet har dusch.

Huset byggdes 2003 och har flera bekvämligheter såsom stor hiss som går hela vägen ner till källaren, övernattningslokal för upp till 6 personer och rymliga källarförråd om ca 8 kvm. Här bor man i en barnvänlig förening med gemensam lekplats, nära kontakt med trevliga grannar och närhet till flera badplatser, förskolor, skolor och lekparker. 

Varmt välkommen på visning!