BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 2, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 7534
  • 330
  • 5088
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet som är i behov av renovering. Stor härlig balkong i sydligt läge. Bra förening med välskötta hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en fin layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt. Söders bästa läge, ett stenkast från det böljande vattnet vid Årstaviken.

Hall - möblerbar med bra förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Det finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla direkt innanför entrén, samt två garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en grön matta.

Badrum - renoverat och stilsäkert
I angränsning till hallen ligger det fräscha och renoverade (2018) badrummet som har dusch med vikväggar, handfat,  badrumsskåp, vägghängd wc och spotlights i taket. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. 

Kök – fokus på mat & umgänge
Till höger om hallen ligger det hemtrevligt köket. Det är här man möts av ljuset, rymden och grönskan som är så karaktäristiskt för denna lägenhet. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där den rymliga matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har de vita originalluckorna kvar. Ovanför den generösa rostfria arbetsbänken sitter vitkaklat stänkskydd. Plastmatta och gulmålade väggar. Från köket finns utgång till balkongen som har ett sydväst läge. Härlig utsikt över föreningens gård och Tantolunden. Till vänster skönjas Årstavikens vatten.

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkong och gården. Maximalt ljusinsläpp över tapetserade väggar och ekparkett i original. Här ryms soffgrupp, men även matsalsmöbler för den som önskar. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Två sovrum - lugnt och avskilt 
Mitt emot kök och vardagsrum ligger lägenhetens båda sovrum. Båda har tapetserade väggar och plastmatta på golvet. Det finns två garderober med tillhörande överskåp samt ett tvådelat linneskåp i ena rummet och tre garderober med tillhörande överskåp i det andra.

Övrigt
Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering.