BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Atlasvägen 23, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 44.7 kvm
  • Såld
  • 3119
  • 333
  • 1511
Värdera din bostad

Beskrivning

** Balkong i bästa solläge – Högst upp i huset – Insynsfritt **
Välkommen till denna trevliga funkislägenhet belägen högst upp i huset med en stor härlig balkong i absolut bästa solläge. Bostadens generösa fönsterytor i två väderstreck skapar en ljus och luftig atmosfär. I hemmet finns bevarade tidstypiska detaljer från byggåret som vackra parkettgolv, klassiska inbyggda garderober och tjusiga fönster med fönsterbrädor i natursten. Här bor man verkligen rogivande, tyst och insynsskyddat på en lågtrafikerad återvändsgata som ringar in områdes lummig mitt.

Mellan stad och natur
Mysiga Atlasvägen med sitt centrala och naturnära läge lämnar inget att önska - Här bor man i staden med ändå invid vatten, skog och natur. Inom ett par hundra meter ligger underbara Nackareservatet, badvänliga Sicklasjön liksom Hammarby Backen. Sickla köpkvarter med sitt rika utbud av affärer, klädbutiker, gym samt restauranger och biograf ligger mer eller mindre direkt utanför porten. Det strategiska läget med närhet till bussar, tvärbanan och Saltsjöbanan tar dig till Slussen på 10 minuter. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Vardagsrum – Access till balkong
Fint vardagsrum med ett stort fönsterparti som ger vackert ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong – Soligt sydvästläge
Balkongen ligger i bästa solläge med fritt läge och utsikt över grön parkmiljö. På balkongen som har sol från morgon till sen kväll finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Balkongen är utrustad både med markis och eluttag.

Sovalkov med rumskänsla
I anslutning till vardagsrummet finns en stor sovalkov med rumskänsla, där det utan problem får plats både dubbelsäng och nattduksbord. 

Funkiskök
Hemtrevligt kök med matplats för 4 personer. Köket är charmigt med mycket av det ursprungliga kvar som det uteluftsventilerade skafferiet samt skåp och lådor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn och en spisfläkt. Snyggt vitt kakel ovan bänkytor. 

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare.

Välkomnande hall
Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. I hallen finns gott om förvaring i form av inbyggda garderober med överskåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum - Väldisponerat och snyggt
Snyggt badrum som har renoverats i samband med stambytet. Badrummet har sänkt tak med spotlightsbelysning, väggarna är helkaklade i väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers. Här finns dusch, duschväggar, vägghängd toalett, tvättställ med underskåp handdukstork och ett badrumsskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.