BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla stan, Stockholm

Skottgränd 7, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 5.350.000 kr / Såld
  • 6027
  • 298
  • 11961
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om en unik och exklusiv boendeupplevelse? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Vår vindsetage om 59 kvm erbjuder ett härligt flödande ljusinsläpp och en fri utsikt över takåsar och en sjöglimt som garanterat kommer få dig att tappa andan.

Placerad i ett optimalt läge, med Strömmen, otaliga uteserveringar och charmiga butiker inom minutens gångavstånd, kan du njuta av det bästa som staden har att erbjuda direkt utanför din dörr. Sankt Göran och Draken runt knuten ger dig också en känsla av historia och tradition som inte går att hitta någon annanstans.

Och när det kommer till kommunikationer, behöver du inte oroa dig för att komma någonstans i tid. Med tunnelbana, bussar och färjor i absolut närhet är du aldrig mer än en kort promenad bort från dina destinationer.

Och om du trivs med praktiska detaljer så kommer vår entré med avhängningsmöjligheter och trappa upp till nedre etage att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Nedre etage

Köket är ljust och matplatsen är i öppen planlösning med vardagsrummet. Det ger dig generösa ytor att disponera precis så som du vill, oavsett om du vill ha utrymme för umgänge eller för att koppla av i lugn och ro.

Det mörka, rustika brädgolvet ger en snygg kontrast till de i övrigt ljusa väggarna och materialvalen. Detta ger en modern och elegant känsla som du kommer att älska. Köksö med plats för barstolar och förvaring. Här finns frys/kyl, fläkt, induktionshäll, vinkyl, mikro och ugn samtliga vitvaror är från Smeg.

Flertal platsbyggda garderober perfekt för förvaring.

Övre etage

Här finner du en stilren och rymlig tvättmöjlighet som gör att du kan ta hand om dina kläder på ett enkelt och smidigt sätt.

Sovrummet är väl avskilt och ger en känsla av privatliv och lugn. Synliga takbjälkar och takfönster ger en härlig vindsatmosfär, vilket skapar en känsla av att vara högt uppe i luften. Här finns det AC för de varma sommardagarna.

Den öppna delen mellan våningsplanen skapar en känsla av rymd och ger möjlighet att anpassa ytan efter dina behov. Vill du ha mer avskildhet? Inga problem. Med enkelhet kan den öppna delen glasas in och ge en mer privat och avskild yta.

Så om du letar efter ett hem med hög kvalitet på badrum och sovrum, samt en känsla av rymd och avskildhet, då är detta hemmet för dig. Tveka inte att kontakta oss och upplev allt som detta unika hem har att erbjuda.

Bostaden har smartbelysning som man kan släcka samtlig belysning vid entrén och vid sovrummet. Belysningen lyser i blå färg så det blir lättare att se när det är mörkt.