BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 230

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • 4.195.000 kr Budstart
  • 3872
  • 157
  • 3737
Värdera din bostad

Beskrivning

En unik 3:a! Varmt välkomna till Götalandsvägen 230. Nu har vi äran att presentera en väl tilltagen 3:a på hela 86 kvm. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och väl tilltagna sovrum. Den mysiga uteplatsen är belägen i hörnläge mot innergård som bäddar för trevliga sällskapskvällar.

Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och stort sovrum som ansluter till den trevliga uteplatsen.
Ta tillfället och bo nära både naturen och promenadavstånd till pendeltåg & service!

Generellt om bostaden

* 3:a på 86 kvm
* Mysig uteplats
* Goda förvaringsmöjligheter 
* Stilrena materialval
* Genomgående valnötsparkett
* Stabil förening
* Parker och service i området

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Lägenhetsnummer 5-1001. Föreningen Brf Entrékvarteret.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.195.000 kr Budstart. Månadsavgift 4 497 kr (värme,kallvatten ingår. varmvatten, obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för tv/bredband via Telia ingår ej).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Bostadsrättsförening allmänt
Brf Entrékvarteret förvärvade fastigheten Kabelverket 10 i Stockholm år 2016. Föreningen innefattar idag 135 lägenheter med bostadsrätt, tre kommersiella lokaler med hyresrätt, 51 garageplatser (varav två för MC) och 31 parkeringsplatser ovan jord. Kvarteret består av sju trapphus i en huskropp och höjden varierar mellan fyra till åtta våningar. Huskroppen bildar ett kvarter som sluter sig runt en gemensam, grönskande gård med en öppning mot sydväst. Under gården finns ett parkeringsgarage. Total lägenhetsyta är 10 354 kvm och de kommersiella lokalerna ligger på totalt 354 kvm.

Byggnadsår
2017

Uppvärmning
Fjärrvärme

Varmvatten
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker i varje lägenhet och kostnaden för varmvattnet tillkommer utöver månadsavgiften (uppskattad kostnad som anges i ekonomisk plan är 1 630 kr/år).

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Fastigheten/Marken
Föreningen äger även marken.

Parkeringsplatser
Föreningen har 81 parkeringsplatser som är avsedda för föreningens medlemmar. Ett garage med 51 garageplatser (varav två för MC) och 35 parkeringsplatser ovan jord. P-plats på gatan kostar 600 kr/mån, garageplats för bil kostar 1 100 kr/mån och garageplats för MC kostar 400 kr/mån. Till dessa platser är det kö (10 personer i kö 2020-10-27) Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Brf-styrelsen.

Ekonomi
Föreningens ekonomi är god och de uppvisar positivt resultat. Det finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen är äkta.

Gemensamhetsutrymmen
I varje trapphus finns det barnvagsrum och rullstolsrum. För förvaring av cykeln finns cykelförråd i huset samt cykelställ på gården.

Sophantering
Det finns två gemensamma miljörum i huset och på gården finns sopsug med nedkast för hushållssopor.

Innergården
På den gröna och barnvänliga innergården finns planteringsytor och träd. Gården ramas in av bostadshuset och blir både privat och med en koppling till Älvsjö genom öppningen i huset mot sydväst.

Bredband, kabel-TV och IP-telefoni.
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån läggs på avgiften gällande bredband, Kabel-TV och IP-telefoni. Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalinbox per lägenhet för TV ingår.

Överlåtelseavgift
1 182,5 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
473 kr per pant betalas av pantsättaren.

Föreningens hemsida
www.brfentrekvarteret.se