BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 26, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 4.250.000 kr / Såld
  • 6466
  • 2942
  • 22320
Värdera din bostad

Beskrivning

Ni är varmt välkomna till denna välplanerade tvåa som tronar högst upp i fastigheten med en imponerande utsikt över takåsarna. Lägenheten badar i naturligt ljus och är en fridfull tillflyktsort. Den är strategiskt belägen med närhet till tunnelbana, pendeltåg och tre välsorterade mataffärer. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening samt äger marken.

Här är en beskrivning av lägenhetens indelning:

När ni kliver in möts ni av en inbjudande hall med en praktisk inbyggd spegel samt ett bord och två smakfullt integrerade garderober.

Vardagsrummet är oerhört trivsamt och rymligt. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och tillhörande möblemang. En delvis öppen planlösning förenar vardagsrummet med det stilfulla och moderna köket.

Köket, som har renoverats år 2010, är både elegant och praktiskt. Det erbjuder gott om förvaringsutrymme med sina ljusa skåp och en slitstark svart bänkskiva. I köket hittar ni högpresterande apparater, inklusive en induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, samt kyl och frys.

Sovrummet är stort och fridfullt och har en hel garderobsvägg för din klädförvaring, samt plats för en arbetsplats om så önskas.

Badrummet är försedd med en tvättmaskin, badkar, handfat med kommod, ett spegelskåp, handdukstork och toalett.

Dessutom finns ett praktiskt källarförråd på cirka 4-5 kvadratmeter för extra förvaring.

Föreningen är väldigt stabil och välskött, och erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive en charmig innergård, garage, gym och en avkopplande relaxavdelning. Det är också värt att notera att föreningen äger marken, och de månatliga avgifterna är förmånliga och inkluderar uppvärmning, vatten, TV och snabbt bredband (100/100).

Denna bostad utgör en lugn oas precis runt hörnet från Söders pulserande hjärta med gångavstånd till Mariatorget, Skinnarviksberget och Hornstull. Här finns utmärkta kommunikationer med tunnelbana, buss och pendeltåg. Tvärs över gatan öppnar Tantolunden upp med sitt grönskande landskap, pittoreska kolonilotter, populära löparspår och utomhusgym. På sommaren kan ni njuta av sol och bad vid Årstavikens bryggor. I grannskapet finner ni även populära etablissemang som caféet Fabrique, Mahalo, Folkbaren och den italienska kvartersrestaurangen Pane Vino.