BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 29

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 2895
  • 1401
  • 2637
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp med milsvid utsikt och stor balkong i bästa sydväst-läge!  

Välkomna till denna fantastiskt fina 2:a med stor balkong i högt och fritt läge. Helt insynsfritt med magisk utsikt över bl.a. Aspuddens takåsar, Mälaren och innerstan.  

Lägenheten präglas av hög standard med stilrena materialval. Smakfullt renoverat kök med vita luckor och bänkskiva i kalksten. Inredningen består av inbyggd ugn, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Väggen mellan köket och vardagsrummet har öppnats upp för att skapa en trevlig social yta. Sovrummet nås genom dubbeldörrar i glas som bidrar till ett härligt ljusflöde. Sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord och t.ex. arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter i stora garderober. Den fantastiska balkongen har platsbyggda möbler och trall. Här kan man under sommarhalvåret njuta av solen från lunch till solnedgång. Badrummet stambyttes 2001 och har klinker på golvet och kaklade väggar. Utrustningen består av duschhörna med vikbara väggar, handfat med kommod, spegelskåp, wc och handdukstork. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har bl.a. egna parkeringsplatser som kan hyras för 650 kr/mån. Dessutom finns en hyresrätt kvar vilket innebär ett dolt kapital.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning! 

- Högt upp i huset
- Fantastisk utsikt
- Stor balkong med sol från lunch till solnedgång
- Fönster i två väderstreck
- Öppen planlösning
- Toppskick med stilrena materialval
- Stor balkong i fritt läge
- Insynsfritt
- Goda förvaringsmöjligheter
- Helkalkat badrum
- Vackra golv i fiskbensmönster
- Populär adress i mysiga Aspudden
- Välskött Brf med parkeringsplatser