BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 10

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 3869
  • 394
  • 1837
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finns äntligen chansen att förvärva en optimalt planerad 3:a med balkong på populära Kolbäcksgränd. Många detaljer från byggåret 1954 finns bevarade i bostaden såsom vackert trägolv, tidstypiska dörrar och det klassiska glaspartiet mellan kök och vardagsrum. Läget är helt perfekt. Det tar ca 5 minuter att promenera till Bagarmossens centrum där det finns affärer, restauranger, caféer och tunnelbana. Promenerar man åt andra hållet kommer man till Nackareservatet. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov.

Hall
Hallen är inbjudande och öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Direkt innanför ytterdörren finns bra plats för ytterkläder via en hatthylla. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger parkett. I anslutning till hallen ligger badrummet. 

Sovrum 
Till höger om hallen är bostadens största sovrum beläget. Här ryms en dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Det finns en tapetserad fondvägg som bryter av mot de övriga väggarna som är målade i en ljusgul nyans. På golvet ligger parkett. 

Sovrum 
Bostadens andra sovrum ligger till höger om hallen. Här är väggarna grönmålade och på golvet ligger parkett. Rummet är lätt att möblera med både säng och annan inredning. Längs ena väggen finns en garderob med praktiska skjutdörrar. Dörren till sovrummet finns sparad i förrådet.

Kök 
Rakt fram ligger det trivsamma köket. Utrustningen består av spishäll, ugn, fläktkåpa, kyl/frys samt diskmaskin. Gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Rostfri diskbänk samt arbetsbänk av ek. Ovanför bänkarna sitter grå/svart mosaik. På golvet ligger parkett. Mindre matplats för 3-4 personer.

Vardagsrum 
Vägg i vägg med köket ligger det rymliga och härliga vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet bidrar till en behaglig atmosfär och härlig rymd. Genom fönstret letar sig ljuset in över parkettgolvet i original och de vitmålade väggarna. Här får man med lätthet plats med en soffgrupp och övrigt möblemang efter tycke och smak. Behöver man en rejäl matplats, som rymmer många gäster, är den perfekta platsen vid fönstret. Här ryms ett matbord som kan förlängas då det vankas kalas. Från vardagsrummet kliver du rätt ut på balkongen. Under sommarens varma månader kan du njuta av kvällssolen och grönskan.

Badrum 
I angränsning till hallen ligger det badrummet med fönster. Troligtvis renoverat 1993. Här finns dusch, handfat med tillhörande underskåp, spegel, badrumsskåp och wc. Vitkaklade väggar och ljusblått klinkergolv.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Bostadens nettoskuld: 98.244 kr