BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Tornslingan 46

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2586
  • 76
  • 2365
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en ljus och stambytt 2:a med balkong i eftertraktat sydvästläge Här bor du i lugna kvarter nära centrum i en välskött fastighet och populär föreningen med Trångsunds Centrum och pendeltågstation på kort promenadavstånd.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där 60-talscharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du väl tilltagna rum, stora  fönsterpartier samt renoverade ytskikt.

Vidare möts du av en välkomnande hall med garderober, stambytt (2010) och helklaklat badrum med badkar (stambytt 2010). Modernt kök med goda arbetsytor utrustat med spishäll, fläkt, ugn i högskåp, kyl/frys, Rymligt vardagsrum som erbjuder goda sällskapsytor och flera möbleringsalternativ. Stort och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa och fina ytskikt.

Stabil och välskött HSB förening med god ekonomi.

Här bor du med goda svängrum i trivsam boendemiljö med nära till service, restauranger, kommunikationer, grönområden, promenad/joggingstråk, förskolor och skolor samt lekplats. Närheten till såväl city, natur, vatten och bra kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Varmt välkommen på visning!

- Toppfint boende med balkong i sydvästläge
- Ljus och luftig 2:a
- Stambytt 2010
- Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- 60-talscharm
- Generösa sällskapsytor
- Attraktivt område
- Stabil och välskött brf med god ekonomi
- Nära bra kommunikationer som Trångsunds pendeltågstation och bussar.