BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Ringvägen 139A, 4 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4641
  • 124
  • 2771
Värdera din bostad

Beskrivning

Vackra trägolv, spröjsade fönster med tidstypiska spanjoletter, generös takhöjd och spegeldörrar - är några av attributen i denna välplanerade 20-tals lägenhet. Perfekt läge i vacker fastighet nära Skanstull. 

Entré - perfekt att välkomna gäster i
Då du kliver över tröskeln till lägenheten möts du av en yteffektiv hall med en tidstypisk hatthylla för förvaring av ytterkläder. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ett såväl snyggt som praktiskt klinkergolv. I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet. 

Inre hall - en given arbetsplats
Vidare kommer du in i den inre hallen. Här har klinkergolvet övergått till fiskbensparkett av ek. Omgivande väggar är målade i en ljus nyans. Platsen lämpar sig perfekt som arbetsplats. Här ryms både skrivbord och hyllsystem.

Vardagsrum - den naturliga samlingsplatsen
Till höger om innerhallen ligger vardagsrummet. Omgivande väggar är målade i en sobert ljusblå nyans och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. Rummet är möbleringsvänligt och man får plats med både soffa ett matsalsbord, där det sistnämnda går att förlänga i takt med storleken på kalaset. Hit lockas många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut.

Sovrum - rogivande 
I det rymliga sovrummet får man förutom en dubbelsäng, även plats med en skrivbordshörna och övrigt möblemang efter behov. Det finns en praktisk garderob med skjutdörrar där allt och lite till får plats. Den beiga nyansen på de målade väggarna matchar fint mot vacker fiskbensparkett. 

Kök - ombonat och praktiskt
Det praktiska köket harmoniserar med husets byggår och stil. Pärlsponten på väggen, golvet med furuplank, spegeldörr och spröjsat fönster - ger tillsammans en ombonad och varm känsla. Utrustningen består av gasspis, gasugn, spisfläkt, micro, diskmaskin och kyl/frys. Matplats för 2-4 personer.

Badrum - med tvättmaskin
I anslutning till hallen ligger bostadens fräscha badrum. Grått klinkergolv med tillhörande golvvärme samt vitkaklade väggar. Det finns dusch, handfat handdukstork, tvättmaskin och wc.

Enligt lägenhetsregistret är bostaden registrerad som 2 rum och kök.