BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 60, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 58.5 kvm
  • 4.815.000 kr / Såld
  • 6636
  • 899
  • 3743
Värdera din bostad

Beskrivning

** Inglasad balkong - Kanalutsikt - Garage i huset - Förening som dessutom äger marken ** 
Underbart boende med en stor härlig balkong om ca 7 kvm och utsikt mot Hammarbykanalens glittrande vatten och vidare bort till Södermalm med Sofia kyrka i bakgrunden. Från lägenheten och balkongen kan man i lugn och ro titta på båtarna som glider förbi. Bostaden som ligger i hörnläge är mycket stilren med genomtänkt layout och god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenhetens härliga balkong suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett härligt läge invid kanalen. Bostaden är mycket snyggt renoverad med genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant genomtänkt för att bilda en genomtänkt helhet.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Ljust och luftigt
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, utsikten mot kanalen och kontakten med köket. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.
 

Balkong – ca 7 kvm
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och helt öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Stilrent kök från 2022 med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll (induktion), köksblandare med beröringsfri spolning, spisfläkt samt dubbla ugnar varav en med mikrofunktion. 
Snygga bänkytor i kompositsten ger köket det lilla extra.

Sovrum – Rogivande
Mysigt sovrum i rofyllt läge mot innergården. Här finns gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även bostadens fina balkong. 

Badrum - Klädvård.
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och badkar. Här är det även förberett för att kunna sätta in en tvättpelare.

Hall
Välkomnande hall med snyggt grått instegsklinkers. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar.
 

Walk-in closet
I direkt anslutning till hallen ligger bostadens rymliga och snyggt inredda walk-in closet. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd.