BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra/Ormkärr

Fjugestagränd 21

  • 4.5 rum och kök
  • 88.5 kvm
  • Såld
  • 3930
  • 1134
  • 3532
Värdera din bostad

Beskrivning

*SKULDFRI HSB FÖRENING, NYRENOVERAT KÖK, FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE MED NÄRHET TILL TUNNELBANANS GRÖNA LINJE OCH BARNOMSORG*


Varmt välkomna till charmiga Fjugestagränd 21!  Här finner ni en välplanerad lägenhet med öppen planlösning i fint skick med nyrenoverat kök med vinkyl och påkostad köksutrustning samt genomgående fina golv i väldigt bra skick! Lägenheten präglas av stora vackra fönsterpartier i tre väderstreck vilket genererar ett fint ljusinsläpp. Bostaden har ett insynsskyddat läge med balkong med eftermiddagssol samt kvällssol. Här kan magiska stunder avnjutas. Lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer och närhet till lekparker, skola och förskola. Inom kort gångavstånd ligger Hagsätra centrum som erbjuder ett rikligt serviceutbud med flera matbutiker, restauranger och övrig service.  Ett boende att trivas i helt enkelt!

 

- Nyrenoverat kök (2021) i toppskick med vinkyl!
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Fönster i tre väderstreck.
- Badrum och gästtoalett.
- Stenkast från tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på ca 15 minuter. Buss till Älvsjö station och pendeltågstationen.
- Optimal planlösning.
- Skuldfri och välskött förening med bra ekonomi.
- Stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp.
- Balkong med bästa solläge efermiddag/kvällsol med utsikt mot skog och under sommar/våren riklig grönska
- Källarförråd
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykelförråd gårdar med lekplatser, hobbyrum, motionsrum, vävlokal och föreningslokal
- Närhet till barnomsorg som dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.
- Närhet till full serviceutbud i Hagsätra centrum med matvarubutiker, restauranger m.m

 

 

Hall – Inbjudande och gott om plats
Stor och välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns gott om plats att hänga av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en garderob för ytterligare förvaring.

Vardagsrum – Öppen planlösning, stort och rikligt med ljusinsläpp
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av stora vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt mot skog och grönska. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, tv-möbler, matbord eller annat passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens mysiga balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet.

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och innemiljö.På balkongen som har sol på eftermiddagen/kvällen finns plats för lättare balkongmöbler. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret samt riklig grönska.

Kök – Öppen planlösning, modernt och nyrenoverat kök i toppskick!
Stilrent och modernt kök med integrerad vinkyl. Köket renoverades 2021 och har fokus på funktion och umgänge.  Här finns mycket god förvaring i skåp och lådor, praktiska arbetsytor med ljusgrå bänkskiva och stänkskydd. Köksutrustningen består av kyl/frys från Samsung, spishäll från Siemens, spisfläkt, integrerad ugn och micro samt diskho, Köket har matplats för 4-6 personer med trevlig utsikt, utan insyn. Ljusa väggar med fondtapet samt fint golv.

Sovrum 1 – Stort och insynsskyddat läge med goda förvaringsmöjligheter.
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt och med plats för såväl dubbelsäng, sängbord och garderob. Från detta sovrum når du även badrummet. Ljusa väggar med en vacker och livfull fondtapet. 

Sovrum 2 – Mysigt och praktiskt
Mysigt och ljust sovrum med plats för säng, sängbord och annat lättare sidomöblemang. Ljusa väggar med fondtapet samt vackert golv.

Sovrum 3 – Insynsskyddat och ljust
Funktionellt och mysigt sovrum med plats för säng, sängbord, garderob eller annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter. Tapetserade väggar med fondtapet samt fint golv i väldigt bra skick.

Sovrum/arbetsrum
Detta ombyggda rum med en smart lösning i form av en loftsäng gör så att det enkelt kan användas både som sovrum samt arbetsrum med plats för kontorsmöbler eller annat möblemang. Rummet har även ett litet fönster högst upp på snedväggen som angränsar mot sovrum 2 för att att tillföra dagsljus till rummet.

Badrum – Ljust och praktiskt
Ett lagom stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, modernt handfat med kommod med spegelskåp samt tvättmaskin. Trevligt ljus-/ luftinsläpp via ett mindre fönsterparti.

Gästtoalett/wc
Mindre wc utrustad med handfat, badrumsskåp och spegelskåp.

Övrigt

*Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt

*Lägenheten är pantsatt.

* Lägenheten disponeras idag som en 4,5a men är registrerad som 4 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

 * Bostadsrättens indirekta nettoskuld är 0 kr