BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Skaraborgsgatan 9, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 3735
  • 115
  • 8289
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen in till denna rymliga och ljusa 2:a högst upp i huset, på en av Södermalms äldsta adresser i en fastighet som tillkom när söderledstunneln byggdes över. Ett väldigt tyst och lugnt kvarter trots att ni befinner er mitt på Södermalm. Det enda du kan bli störd av är fåglarna som kvittrar på sommaren. Solen strålar in genom fönsterpartierna runt lunchtid och strålar fram tills solnedgång. En otroligt charmig utsikt över Södra latins gård och entré samt dess grönska.

Lägenheten har en praktisk planlösning och ett otroligt fint ljusinsläpp i vardagsrummet från två stora fönsterpartier varav ena fransk balkong med glasdörrar. Köket är i original och har gott om arbetsytor samt förvaring. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng utan problem. I lägenheten finns plats för en arbetsyta i hallen.

På föreningens pittoreska innergårdar finner du fin kullersten, häftiga husfasader samt grönska. Här får du sol en stund mitt på dagen samt en hel del sol på kvällen. Framförallt i parken mellan gårdarna.

Tvättstugan finns i trapphuset och gott om plats finns för cyklar på gården samt i cykelförrådet. Hiss finns i porten. På gatan råder parkeringsförbud och de flesta bilister väljer bort att köra på kullerstenarna. Föreningen har p-platser (kö i dagsläget)

- Möjlig mini 3:a
- Fransk balkong utan hus framför
- Attraktivt område
- Lugn kullerstensgata
- Högst upp
- Renoverat badrum