BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Örby

Hölövägen 4, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 2882
  • 190
  • 1473
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset ligger denna underbara hörnlägenhet med balkong. Bostaden är i mycket gott skick med fina färg- och materialval. Gott om förvaring i flertalet garderober. Nyttjanderätten till en p-plats ingår. Fastigheten ligger i Örbys mysiga villakvarter, inte långt ifrån nya Örby centrum. Ett par hundra meter bort ligger busshållplatsen där bla buss 144 snabbt tar dig till Gullmarsplan.

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring av ytterkläder via dubbla klädstänger och en garderob. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger parkett. Lite lägre in i hallen finns ytterligare två garderober med tillhörande överskåp.

Vardagsrum 
Till vänster om hallen ligger det vackra och rymliga vardagsrummet. I och med att det är ett hörnläge så finns det fönster i två väderstreck. Solens strålar letar sig in över det nyslipade ekparkettgolvet i original samt de vitmålade väggarna. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Här finns även utgång till balkongen som har ett sydostligt läge.

Kök
Till höger om hallen ligger det rymliga och renoverade köket. I köket ligger fokus på funktion och umgänge, där den stora matplatsen blir en given plats för måltider med nära och kära. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, micro och ugn. Det finns gott om förvaring i köksskåpen. Ovanför den generösa arbetsbänken sitter vitkaklat stänkskydd. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Sovrum
Rogivande sovrum med bra förvaring via en inbyggd garderob med tillhörande överskåp. Det finns även två dubbelgarderober och mellan dem en skrivbordsskiva som möjliggör hemmajobb. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger parkett.

Badrum
Fräscht badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv och fönster. Det finns dusch med vikväggar, handfat handdukstork, badrumsskåp och wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett bra och rymligt källarförråd.

Välkommen till denna familjära förening och ett färdigrenoverat hem, där det bara är att flytta in.