BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Malmgårdsvägen 20, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 5228
  • 375
  • 3976
Värdera din bostad

Beskrivning

** Optimalt planerad 1:a – Utsikt över kulturhusen och Vita Bergen **
Väluttänkta kvadratmetrar som nyttjas på bästa sätt. Ett hem i klassisk 60-talsstil med trevliga sällskapsytor och inbjudande känsla. Fint boende högt upp i huset med stora härliga fönsterytor och underbar vy över lummiga Vitabergsparken. Här blickar man ut över vackra kulturhus med landmärket Sofia Kyrka i bakgrunden. Mycket behagligt boende med fri utsikt i en insynsskyddad sfär mitt i city, vilket ger lägenheten en luftig, ljus och synnerligen gemytlig atmosfär. Mysiga och mycket rogivande kvarter på en av Södermalms tystare gator. Mycket bra förvaring, stor innergård och välskött förening med extremt bra ekonomi och låg skuldsättning.

Granne med Vita Bergen
Underbar boendemiljö precis invid Vitabergsparken som är en kuperad naturpark med många träd och stora gräsytor vilket gör den till en populär picknickpark. Parkens berg och kullar ger skapar många rum och undangömda platser. I parken finns även friluftsteater, hundrastgård, musikpaviljong, koloniområde och lekplats. Ett tryggt hemmakvarter med direkt närhet till Söders nöjesutbud där det aldrig är långt till butiker, restauranger och caféer. Kort gångavstånd ner till vattnet vid Hammarby Sjö där man kan njuta av promenader längs med kajen.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Hemtrevligt 
Trevligt vardagsrum med bra möblerbarhet där man får plats för såväl soffa som matplats och andra passande möbler. Stort fönsterparti med fönsterbänkar i marmor. På golvet ligger vackert ekgolv från Kährs och väggarna är målade i behagligt ljusa färger. I passagen mot badrummet finns platsbyggda garderober i klassisk funkisstil med tillhörande överskåp.

Sovloft – Mysigt och praktiskt
I vardagsrummet finns ett fint sovloft med plats för 140-säng.

Kök – Väldisponerat och charmigt
Välutrustat kök med plats för avlastning och förvaring. Köket har en delvis öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet vilket skapar en öppen social yta. Allt ryms här: kyl/frys, spis med tillhörande ugn och spisfläkt. 
Klassiskt vitt kakel ovan rostfri bänkyta och bevarade kryddlådor från byggåret ger köket extra karaktär.

Badrum – Rymligt
Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, takdusch med blandare, toalett, handdukstork och tvättställ med underskåp.

Hall – Inbjudande 
En välkomnande hall med snyggt grått klinkers och gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns rymlig garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd och gemensamma ytor
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.
Flera tvättstugor och cykelrum finns.