BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare, Nacka, Saltsjö-boo

Tollarevägen 51, 3 tr

  • 4.5 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 5937
  • 242
  • 4898
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa 5:a om 102 kvm med stor terass om 19 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med sjöutsikt, terrass i söderläge med markis, klädkammare och fyra sovrum då har ni hittat rätt!

Perfekt planerad familjebostad med fyra bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch och badkar, en stor trevlig terrass  i söder med sjöutsikt och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom har slående utsikt och utgång till terrassen.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterrasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar. Från vardagsrummet tar man sig ut på terrassen där du njuter av soligt söderläge med sjöutsikt. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- 4 rymliga sovrum