BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Sunnemobacken 50

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 5392
  • 169
  • 11087
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta otroligt hemtrevliga gavelradhus, mitt i ett underbart radhusområde med gångavstånd till lekplatser, flertalet bra förskolor, skolor, Farsta Centrum och butiker. Huset är i väldigt fint skick och har renoverats med varsam hand. Planlösningen har ändrats om och köket har flyttats ned så att de sociala utrymmena är på samma våningsplan.
På undervåningen möts du av en ljus och öppen planlösning med direkt tillgång till den stora uteplatsen på baksidan, som ligger i ett högt fritt och insynsskyddat läge. På ovanvåningen finns tre luftiga sovrum som kan byggas om till fyra för den som önskar. På framsidan finns en terrass med förmiddagssol, på baksidan tittar solen fram runt lunchtid på sommaren och strålar fram tills solnedgången. 

På den mysiga baksidan finns en blomstrande trädgård med bl.a. vinbärsbuskar, krusbär, plommonträd, pion, lavendel, rosor och magnolia.

Barnvänlig återvändsgata utan genomfartstrafik. Varmgarage ingår och parkeringsplatser längs med gatorna finns i området. Låga driftskostnader då uppvärmning ingår i samfällighetsavgiften. Inredningsbar krypgrund med hög takhöjd och separat trappa ned.

- Uppvärmning ingår i samfällighetsavgiften
- Säljarna är öppna för ett långt tillträde
- Öppen spis
- Kök och vardagsrum i samma plan
- Garageplats
- Modernt och fräscht
- Rymliga rum
- Förråd/krypgrund
- Familjevänligt
- Dränerad och isolerad grund  
- Ny puts 
- Generöst med förvaringsmöjligheter