BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalskajen 10, pl 2

  • 3 rum och kök
  • 114 kvm
  • Såld
  • 6792
  • 47
  • 9200
Värdera din bostad

Beskrivning

NYPRODUCERAD- FRONTLÄGE- LÅG MÅNADSAVGIFT- GARAGE

Lägenheten ligger på första parkett med oslagbar utsikt över Hammarby sjö i sydväst. Härliga stora fönsterpartier från två håll gör att det känns otroligt luftigt och ljust. Vare sig du sitter vid middagsbordet, soffan eller vid köket möts du av denna otroligt vackra utsikt med en känsla av att praktiskt taget bo på vattnet. här kan man sitta i många timmar och andas in den friska luften, se båtarna glida förbi med Globen i bakgrunden med en magisk solnedgång. Varje kväll!

Brf Sjöstadspiren består av 5 huskroppar med 100 lägenheter samt 5 lokaler som hyrs ut till bland annat restauranger och ett bageri, vilket medför stabila intäkter för föreningen. Föreningen har en stabil och god ekonomi med låga månadshyror, gemensamhetsel som resulterar i lägre energikostnader för både föreningen och lägenhetsinnehavaren, stort källarförråd, övernattningslägenhet för 350 kr/natten samt parkeringsgarage med laddmöjlighet. Föreningen har gjort stora investeringar i bergvärme och solpaneler vilket resulterar i att hålla nere kostnaderna för lägenhetsinnehavarna. Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.

Hall
En trevlig entré med praktisk garderob i direkt anslutning som rymmer ytterkläder och skor. Finns även plats för hatthylla eller hallmöbel.

Kök
Stort härligt kök från Ballingslöv med stilrena skåpsluckor. Vitvaror från Siemens, kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll, mikro och inbyggnadsugn. Gott om plats för både förvaring och arbetsyta med stor köksö som delar av kök och matplats. Fantastiska ytor för den som älskar att laga mat. Naturlig matplats invid med plats för ca 10 personer. I direkt anslutning ligger balkongen i front läge.

Vardagsrum
med härlig öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och fönster från två väderstreck känner det otroligt luftigt och ljust. Plats för soffgrupp och tv-möbler. Vardagsrummet ligger i direkt frontläge mot kajen och dess fantastiska utsikt över Hammarby Sjö. En magisk utsikt man aldrig kan tröttna på.

Balkong
Balkong om ca 9 kvm med direkt vattenkontakt. Sol i princip hela dagen. Lätt att möblera med plats för både solstolar, matgrupp och grill. Härifrån kan du följa båtlivet på sommaren och skidåkare på vintern.

Master Bedroom
Detta sovrum ligger i fil med vardagsrum, här finns plats för dubbelsäng och dessutom lyxig walk in closet för all förvaring. Vattenutsikt även när du vaknar upp och ska lägga dig.

Badrum i anslutning till master bedroom
Stort och helkaklat badrum. Utrustat med WC, dusch, tvättmaskin, torktumlare, förvaring genom skåp, stor spegel och handfat.

Sovrum 2
Ligger i anslutning till hallen, här finns gott om plats för säng, skrivbord och byråer. Lugnt läge mot föreningens fina innergård.

Extra badrum
I anslutning till hallen når man extra badrum med dusch, wc, handfat och förvaring.

Förråd
Ingår ett externt förråd till lägenheten.

Juridisk person kan godkännas.

Annan information: Under dokument hittar ni en bilaga med rumsbeskrivning, färgkoder med mera. Bostaden är ombyggd från del av restaurang till bostadsrätt.

Det finns bra förbindelser in till Stockholm city med bland annat båten Emelie som avgår direkt från Henriksdals hamnen eller med SL båten från saltsjökvarn, buss från Henriksdal, Värmdövägen, som tar dig direkt till slussen för ett smidigt byte till tunnelbanan samt Buss och tvärbanestation vid Sickla udde. Hammarbysjö trafikeras även med hjälp av båt i triangeltrafik som tar dig över till Södermalm på några minuter, där finns även busshållplats för Stockholms blåbusslinje. Även tunnelbanans blå linje är planerad att få en uppgång i Lumaparken inom en snar framtid.

I Henriksdalshamnen finns bland annat många restauranger, gym och båtliv. I närheten finner du även Hammarbybacken och Nackareservatet med många möjligheter till naturnära rekreation, samtidigt som många fler restauranger, skolor, butiker och all tänkbar service finns inom bekvämt räckhåll. Det är ca 10 minuters promenad till Skanstull/Södermalm samt till Sickla köpkvarter.

Kontakta ansvarig mäklare, Sara Wennertorp på BOSTHLM, vid intresse samt frågor och funderingar via sara@bosthlm.se