BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Älvsjövägen 12, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld
  • 7681
  • 2359
  • 1688
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Älvsjövägen 12!
Här har du chans att bo högst upp i huset i en välplanerad lägenhet med stor, härlig balkong med morgonsol som är belägen mot den fina innergården. Yteffektiv och social lägenhet med öppen planlösning mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förening som har en trevlig innergård med riklig grönska, bärbuskar och äppelträd. Läget är optimalt, stenkast från Älvsjö centrum. Närhet till allt du behöver såsom bra serviceutbud och utmärkta kommunikationer.

Hall
Rymlig och välkomnande hall som öppnar upp till resten av lägenhet. Hallen har ett grått klinkergolv och det finns gott om plats för avhängning av ytterkläder.

Badrum
I anslutning till hallen finner du ett stort och fräscht badrum med grått klinkergolv med golvvärme samt vita kakelplattor på väggarna. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, en stor dusch med duschvägg och regndusch samt en toalett och kommod. Här finns gott om plats för badrumsskåp eller annan förvaring.

Kök
Praktiskt och trevligt kök med vita skåp samt bänkskiva i trä. Köket är välutrustat med diskmaskin, micro, spishäll, ugn, kombinerad kyl/frys samt rostfri diskbänk. Det finns bra med förvaring och god arbetsyta samt ett städskåp för extra förvaring.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med parkett golv och garderober. Här ryms det mesta man behöver så som matbord, soffa, tv-möbler, dubbelsäng och sängbord eller annat möblemang. Om man önskar finns det god möjlighet att skärma av rummet till en separat sovplats. 

Balkong
På den härliga balkongen som ligger mot innergården kan du börja dagen med en kopp kaffe i morgonsolen. Här finns gott om plats för både utemöbler och blommor/växter. 

Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt.