BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Östberga

Förlandagränd 62

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • 2.520.000 kr / Såld
  • 3418
  • 553
  • 10905
Värdera din bostad

Beskrivning

** Balkong - Uteplats - Radhuskänsla **
Välkommen till denna optimalt planerade och trivsamma lägenhet med en stor balkong om ca 6 kvm samt uteplats och egen ingång till lägenheten vilket ger en charmig radhuskänsla. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor skapar en luftig atmosfär och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är nyrenoverad med behagliga färg- och materialval.

Uteplats - Egen entré
Här får man verkligen känslan av att bo i radhus där man har egen ingång, brevlåda och en rymlig uteplats. På uteplatsen som har fin eftermiddags och kvällssol finns plats för utemöbler, grill, blomlådor och mycket mer.

6 kvm Balkong
Solig balkong som är snyggt inglasad med flexibla och fullt öppningsbara glassektioner. Här kan man snabbt och enkelt alternera mellan en öppen balkong eller ett mer skyddat uterum. På balkongen kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren och på de lite kallare årstiderna får man ett härligt uterum att mysa i.

Vardagsrum – Ljust och luftigt
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Från rummet når man lägenhetens balkong vilket ger ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljö.

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I anslutning till köket finns plats för ett matbord. Köksutrustningen består av inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, inbyggd micro samt en fristående kyl och frys (side-by-side). Snyggt kakel ovan bänkytor. 

Två sovrum – Bra möblerbarhet
Lägenheten har två mycket bra och rymliga sovrum med gott om förvaring. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Gästrum/Arbetsrum/Barnrum
Mellan de båda sovrummen finns ett rum som med fördel kan nyttjas som ett arbetsrum, gästrum eller ett barnrum. 

Badrum - Rymligt
Rymligt badrum med eget fönster, helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består badkar, toalett och tvättställ med tillhörande underskåp. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.  

Hall
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess luftiga karaktär och snygga klinkergolv. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd om ca 4 kvm.

Övrigt
Lägenheten är registrerad som en 2:a i lägenhetsförteckningen men bostaden är idag ombyggd till en 3,5:a.