BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 7

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4633
  • 76
  • 3666
Värdera din bostad

Beskrivning

Byggnaden som är den första industribyggnaden i området är ursprungligen uppförd 1896, för att utgöra ett ritkontor åt Gustaf de Lavals industrier. 2017 efter konvertering till bostäder stod denna lägenhet klar för inflytt. Här har man verkligen lyckats bevara den storslagna känslan från industrialismens expansiva fas. Det dåvarande ritkontoret utgjorde en betydande mötes- och arbetsplats för några av landets mest framstående och ledande ingenjörer.

Lägenheten har vackra sekelskiftsdetaljer som välvda fönster med fönsterspeglar, 3,70 meter i takhöjd och tidsenligt trapphus. Bostaden ligger en våning upp från markplan. Bostaden har två sovrum, ett större med plats för stor dubbelsäng och förvaring och ett mindre som även kan användas som arbetsrum eller barnrum. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och stort matbord för trevliga middagar. Lägenhetens hörnläge i kombination med de stora vackra fönstren som finns i alla rum ger ett härligt ljus i hela bostaden. Rymlig hall med garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Smakfullt badrum med klinker i grått och kakel i vitt, här finns golvvärme och ett vackert badkar med takdusch. Fullstor tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp med bra förvaring och även en handdukstork.

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu.